Ганна Міхалкова, Олександр Робак, Софія Капкова та інші на презентації серіалу Бориса Хлєбнікова "Шторм"


Опубликованно 06.10.2019 01:05

Ганна Міхалкова, Олександр Робак, Софія Капкова та інші на презентації серіалу Бориса Хлєбнікова

Ганна Міхалкова

У Москві пройшла прем'єра нового серіалу Бориса Хлєбнікова "Шторм" з Анною Міхалковій, Олександром Робаком і Максимом Лагашкиным в головних ролях. Творці проекту зустрілися з журналістами на прес-конференції, а пізніше вийшли на червону доріжку прем'єрного показу.

Олександр Робак, Ганна Міхалкова, Борис Хлєбніков, Максим Лагашкін та інші на прес-конференції

Через рік після виходу на екрани "Звичайної жінки" Борис Хлєбніков знову віддав головну жіночу роль у своєму проекті Ганні Міхалковій. На цей раз вона грає наречену співробітника антикорупційного відділу поліції Сергія Градова (Олександр Робак). Дізнавшись про те, що його коханої потрібна термінова пересадка печінки, Градов йде на страшні вчинки, хабарі і вбивства, щоб врятувати близьку людину від смертельної хвороби. Друг і товариш по службі Градова Осокін (Максим Лагашкін) здогадується про його злочини і намагається вивести на чисту воду. Варто відзначити, що всі троє акторів неодноразово знімалися у Хлєбникова раніше.

Глядачі зможуть подивитися "Шторм" на відеосервісі START. У день прем'єри показали дві серії, а далі нові епізоди виходитимуть раз на тиждень.

Ганна Міхалкова

Олександр Робак

Борис Хлєбніков

Софія Капкова

Рано Кубаева

Рубен Дишдишян

Сабіна Ахмедова

Максим Лагашкін з дружиною

Наталія Рогожкіна

Наталія Земцова

Ганна Пармас

Клим Шипенко

Творці серіалу "Шторм"



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама