Російська людина судиться з Apple, для перетворення його геєм'


Опубликованно 06.10.2019 21:25

Російська людина судиться з Apple, для перетворення його геєм'

Чоловік подав позов в Московський суд просять за один мільйон рублів ($А22,800) після того, що сталося цього літа, в якому кріптовалюти під назвою "GayCoin" була доставлена через додаток для смартфона, а не биткоин, він наказав.

Його адвокат Sapizhat Gusnieva наполягав, щоб справу було "серйозно", говорить AFP, що її клієнт був наляканий, він страждав".

Криптовалюта GayCoin прибув з запискою, яка говорить: "не суди, поки не спробуєш", - йдеться у скарзі.

“Я подумав, і в правду, як я можу щось судити, не спробувавши? Я вирішив спробувати одностатеві стосунки," заявник написав.

"Зараз у мене є хлопець і я не знаю, як пояснити це моїм батькам ... моє життя змінилася до гіршого і ніколи не стане знову нормальною", - додав він.

“Яблуко підштовхнуло мене до гомосексуалізму допомогою маніпулювання. Зміни завдало мені моральної і психологічної шкоди".

Представники Apple в Росії поки не відповіли на запит ФПА для коментарів.

Сказав Gusnieva технологічного гіганта США "несе відповідальність за свої програми", незважаючи на нібито обмін відбувається на сторонні додатки.

Позов був поданий 20 вересня і засідання суду з розгляду скарги на 17 жовтня, згідно з інформацією на її сайті.

Гомофобія широко поширена в Росії, де повідомлення про порушення прав людини і нападам на ЛГБТ-люди є загальними, хоча є гей-сцени у великих містах.

У 2013 році в Москві ввели закон проти "гей-пропаганди", яка офіційно забороняє "пропаганду нетрадиційних способу життя серед неповнолітніх", але фактично забороняє ЛГБТ-активізму.тенденції в технології422



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама