Сидить 8 мільярдів доларів в свій ящик


Опубликованно 07.10.2019 15:45

Сидить 8 мільярдів доларів в свій ящик

Австралія мобільний телефон продукт індустрії останнім часом стюард MobileMuster оцінками, налічувалося близько 25 мільйонів мобільних телефонів, один для кожної людини в країні, використовуються і займають місце.

По темі: Вікторія баніт електронних відходів на звалищах

Дослідження MobileMuster знайшли один з трьох австралійців мають проблеми з розставанням з їхнього старого телефону, хоча майже три чверті з нас ніколи не буде використовувати його знову.

В той час як це не рідкість, щоб мати більше ніж один телефон або тримати старий в якості запасного, фігури з онлайн-аукціон eBay, який також володіє популярною місцевої торговельної сайт Gumtree, пропоную тих, з невикористаними телефони залишаєте гроші на столі.

Понад 70000 телефонів вже продано досі на сайті в цьому році, кожні 68 секунд.

Мільярди доларів з невикористовуваних телефонів сидять і припадають пилом в австралійських будинків.

Деякі з цих пристроїв будуть застарілі реліквії з історії мобільного телефону, в той час як інші можна було б продати на запчастини або в ремонт, але на багатьох з них якість, все одно працюють телефони.

Для того, щоб залучити якомога більше людей розлучитися з їх старих пристроїв на готівкові гроші, eBay представила новий інструмент ціноутворення на своєму сайті, щоб дати продавці уявляли собі, скільки грошей вони могли б отримати для свого телефону.

В iPhone 8, який буде коштувати вам $1079, коли він запущений в 2017 році, могли б принести вам близько $461 якщо продається на вторинному ринку.

Майже 90% всіх австралійців зараз мають мобільний телефон, але різке зростання цін і зниження інноваційної діяльності в останні роки багато хто з нас тримаються за свої телефони як можна довше.

Секонд-хенд телефони забезпечують більш дешевий спосіб для споживачів, щоб перейти на нові пристрої, але і купівля, і продаж на вторинному ринку не без її ризиків.

Хоча випадки рідкісні, і є способи, щоб захистити себе при здійсненні покупок в інтернеті, завжди є шанс, що ваш новий (старий) прилад може показати іншому, як це описано або, того гірше, взагалі не з'явитися.

Майже 90 відсотків австралійців зараз мають мобільний телефон, а у багатьох з нас є кілька пристроїв, що ми навіть не використовуючи.

В останні кілька років, кілька людей стали жертвою шахрайства з обох сторін угоди.

По темі: підлітків заарештували за хмару крадіжки телефонів

Мобільні телефони також стають привабливою мішенню для знахабнілих злодіїв з-за їх високою вартістю, універсальністю і малим розміром.

Минулого місяця, злодії розбили свій шлях у двох Перт магазинах Apple і вкрали на суму близько $300000 пристроїв, але вони виявилися марні, так як Apple може відслідковувати, які з них були вкрадені і заблокувати їх використання.

Вихідні після виходу iPhone 11 запущений, JB Привіт-Fi інтернет, компанія Optus і Telstra магазинах через дев'ять передмісті Мельбурна також були спрямовані групою злодіїв.

У той час як виробники смартфонів є способи, щоб відстежувати і відключати вкрадені телефони, немає ніякого способу знати, чи є телефон ви купуєте секонд-хенд був вкрадений і буде він працювати, коли ви йдете, щоб встановити його.

По темі: Воровського нальоту Перт магазинах Apple

Але є й інший варіант для тих, хто не впевнений довіряючи незнайомим людям через інтернет.

Заряд мобільного, а також Macquarie банку підтримав мобільного віртуального мережевого оператора ну або недавно почали продавати відновлені і старі телефони.

Утилізація або продаж старого телефону можуть допомогти Declutter вашого будинку.

Ці телефони, як правило, в кінці оренди повертається або придбати оптом від корпоративних клієнтів, які видають своїм співробітникам роботу пристрою.

Зрозуміло, ну мобільний телефон-це в першу чергу екс-Лізу пристроїв, що належать банку Macquarie, який раніше орендувала їх для Телстра, щоб потім здати на своїм клієнтам.

Заряд мобільних пристроїв родом з Сіднея електроніка будівельна компанія-Алегрі, яка тестує пристрої акумулятора, переконайтеся, що він функціонує, як це має, і, мабуть, найголовніше, дає йому ретельне очищення, перш ніж відправити його далі до його наступному власникові.

Кілька продавців eBay також пропонуємо відновлені телефони.

По темі: оновити, якщо у вас є цей iPhone

Австралійці можуть здати свої старі телефони на утилізацію на залпи магазинах або в одному з 3500 пунктів збору MobileMuster по.

Вони також можуть бути відправлені назад в MobileMuster з допомогою безкоштовного ранець обробка, доступних в Австралії посаду або сайт MobileMuster.

Скільки старих телефонів у вас є, що лежать навколо будинку? Дайте нам знати в коментарях нижче.тенденції в технології1179



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама