Трагічна телефон мами знайти


Опубликованно 08.10.2019 07:45

Трагічна телефон мами знайти

Таша Олівер була щаслива, що її дочка Абі, 18, планувала зустрітися з друзями, проживши з довгостроковою депресії і тривоги, які змусили її провести рік підстрибуючи від чотирьох різних лікарнях після передозування.

"Абі плануєте зустрітися з другом було добре, тому що вона навіть не ходять у магазини зі мною," Таша, за повідомленнями, заявив минулого тижня розслідування в Західно-лондонського коронерського суду, згідно з дзеркалом.

Але коли Таша повернулася додому в той фатальний січневий день минулого року близько 5 вечора, щоб знайти її дочка не повернулася, вона почала турбуватися.

По темі: бельгійські поліцейські приєднатися шукає зниклого підлітка

Таша "не хочу тиснути" її донька, навіть смски одному, щоб запитати, як довго вона повинна чекати.

Текст її дочка читає “ти в порядку? Любов мами залишилися без відповіді.

"Я вийшов на вулицю, щоб шукати її, як я був стурбований, я не почув від неї" Таша розповіла слідству.

Вона використовувала додаток, призначений для пошуку втрачених або вкрадених смартфонів для відстеження пристрої її дочки в Західному лондонському парку.

Мати Абі Олівера визначити місцезнаходження її телефону в Чизик-Хаус. Фото: Лоранс Макмай/Вікімедіа використовуються за ліцензії на загальне творчість .

“Він спочатку показав їй ближче до школи. Я наїжджала на карті і воно показало Абі перебуваючи в парку Чизвик-Хаус".

Таша приїхали в парк, щоб знайти її дочка покінчила життя самогубством.

Вона виконала КПП на абі до прибуття екстрених служб, але вони не змогли врятувати її доньку.

По темі: викрадачі припинена Знайти мій iPhone додаток

Батьківська турбота за wherabouts своїх дітей-це природно, особливо в Таші, де її донька проходила лікування з ряду питань психічного здоров'я.

А з поширенням смартфонів і інших пристроїв, які дозволяють батькам в електронному вигляді відстежувати місце розташування своїх дітей означає, що батьки можуть відстежувати місце розташування своїх дітей, як ніколи раніше.

Apple і Google і дозволити сім'ям, щоб поділитися і відстежувати їх розташування.

Дослідження Королівської дитячої лікарні Мельбурна знайшли в одному випадку з п'яти батьки повідомили відстеження місця розташування своїх дітей, у той час як майже половина батьків, які не вважали б робити це в майбутньому.

Співвідношення піднявся на один з чотирьох батьків, чиї діти їздять поодинці зі школи як мінімум раз в тиждень.

Більшість батьків у дослідженні заявили, що їхні діти знають, що вони були відстежується.

Трохи більше 40 відсотків батьків, які відстежували їх діти сказали, що вони перевіряють тільки якщо була проблема, але один з шести батьків сказали, що вони безперервно контролювати розташування своєї дитини.

Один з п'яти батьків повідомив також, не погодившись зі своїм партнером про відстеження, а третина сказали, що їхні діти воліли б, якщо б вони цього не робили.

Обидві операційні системи iOS і операційної системи Google Android смартфон дозволить батькам відслідковувати і поділитися розташування призначених членів сім'ї.

Кілька компаній, у тому числі Spacetalk і TicTocTrack також зробити GPS smartwatches, які дозволяють батькам відслідковувати їх дітей, не даючи їм повноцінний смартфон.

Якщо вам або вашим знайомим потрібна допомога, будь ласка, зв'яжіться з рятувальний круг на 13 11 14. Якщо вам потрібно допомогти з депресією, зверніться за синій список організацій, які можуть допомогти. В екстреному випадку телефонуйте втричі-0тенденції в технології366



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама