Олена Лядова, Надія Міхалкова, Костянтин Хабенський та інші на міському кінофестивалі в Москві


Опубликованно 10.10.2019 15:10

Олена Лядова, Надія Міхалкова, Костянтин Хабенський та інші на міському кінофестивалі в Москві

Олена Лядова

З 30 серпня по 1 вересня в Москві проходив другий фестиваль міської кіно Patriki Film Festival. Гостями кінофесту в цьому році стали Олена Лядова і Володимир Вдовиченков, Надія Міхалкова, Костянтин Хабенський, Агнія Кузнєцова, Юрій Аксюта і багато інших.

Олена Лядова

Юрій Аксюта

Надія Міхалкова

Patriki Film Festival проводився відразу в декількох місцях в районі Патріарших ставків: у літньому кінотеатрі на ставках, Московському драматичному театрі імені Пушкіна, Освітньому центрі ММОМА, інтелектуальному клубі "418", галереї Кирила Данелія, а також у численних довколишніх барах і ресторанах. Там проходили прем'єри, влаштовувалися дискусії про сучасне мистецтво і проводилися вечірки.

Ілля Стюарт

Агнія Кузнєцова

Гавриїл Гордєєв і Аріна Бородіна

В рамках міського фестивалю були показані різні короткометражки, повнометражні фільми та серіали. Глядачі змогли оцінити роботи Ян Ге, Пауліни Андрєєвої і Марусі Фоміної (сама актриса не змогла бути присутньою на Patriki Film Festival, тому що полетіла в Італію на прем'єру картини "нескінченності" (Om det o?ndlig), яка пройшла в рамках Венеціанського кінофестивалю), а також побачити ще не вийшли в ефір ТНТ серіали "Жуки", "Вчителі", "Ідентифікація" і "Епідемія".

Лаура Джугелия

Катерина Варнава, Марія Кравченко та Євген Бороденко з гостею фестивалю

Микита Карцев і Ян Ге

На Patriki Film Festival в пам'ять про режисера Георгія Данелії і актора Сергія Юрському були показані стали класикою радянського кіно картини "Я крокую по Москві" і "Республіка ШКІД".

В рамках міського фестивалю також відбувся благодійний футбольний матч. Участь у ньому взяли Олександр Кержаков, Костянтин Хабенський, Віктор Добронравов, Андрій Бурковський і багато інших.

Олександр Кержаков

Костянтин Хабенський з гостем кінофестивалю

Віктор Добронравов



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама