Як уникнути цих вихідних дорогої помилкою


Опубликованно 12.10.2019 08:05

Як уникнути цих вихідних дорогої помилкою

Але більше машин на дорозі, тим більше небезпека, а поліція буде в силі.

Для водіїв у NSW і законі, помилки може виявитися ще більш дорогим, з подвійним штрафних санкцій щодо водіїв, які скоїли перевищення швидкості, ремінь безпеки, і мобільний телефон правопорушення.

У той час як всі знають, бути пристебнутим ременем безпеки, ігнорувати їх телефон і дотримуватися обмеження швидкості, часто існує розрив між знанням і дією.

Пов'язані: подвійними недоліки на місці Сьогодні ввечері

Круїз-контроль допоможе знизити ризик ненавмисного перевищення встановленої швидкості руху, і більшість автомобілів буде видавати звуковий сигнал і борсук ви нон-стоп, Якщо ви не поставити на свій ремінь безпеки, але мобільних телефонів, особливо підступних в машині через повідомлень постійно вимагає уваги.

Але є спосіб впоратися з цими отвлечениями.

Кращий рада, щоб вимкнути телефон і кинути його в бардачку або навіть в багажнику, але якщо використовувати смартфон, щоб прокласти маршрут або включити музику під час drivinge (в цьому випадку ваш телефон повинен бути безпечною колиски, не приховувати свій погляд від дороги), є й інші способи, ви можете зупинити свій телефон діставати вас.

Починаючи з iOS 11, Apple додала функцію "Не турбувати" під час водіння.

Apple додала функцію автоматичного повідомлення мовчання під час водіння в iOS 11.

При включенні, ця функція автоматично визначає, коли ви за кермом і запобігає будь-які повідомлення відволікала від роботи, і може автоматично відповідати на повідомлення ви отримаєте, щоб дозволити людям знати, що ви за кермом і зателефонуйте їм, коли ви зупиняєтеся.

Ви також можете змінити текст повідомлення у відповідь, і відправники можуть обійти не турбувати, відповівши "терміново", якщо це невідкладно.

Телефонні дзвінки від призначених контакти можна пропустити через себе, як дзвінки від інших, які два рази поспіль.

Якщо ви підключені до Bluetooth дзвінки будуть приходити як через звичайний.

Не заважати під час водіння можуть бути налаштовані на автоматичне включення при початку руху, при підключенні до Bluetooth вашого автомобіля, або запускати вручну.

Стурбовані батьки з молодих водіїв також можете встановити його на телефон своєї дитини і зупинити їх від перетворення його самі.

Речі трохи менш зручно для користувачів Android.

У той час як аналогічну функцію під назвою режим руху на деяких телефонах Гугл Піксель, інші платформи Android в даний час в розпал перебудови його характеристик автомобіля, що призвело до введення нового помічника режимі водіння затримується.

Деякі пристрої Google піксель мати таку можливість, але іншим потрібно не заважати бути включений вручну.

Кращий курс дій, щоб просто перемкнути режим Не турбувати, коли ви сідаєте в автомобіль і вимкнути його, коли ви виходите.

Ви також можете використовувати додаток автоматизації, таких як IFTTT (якщо це, то тоді), щоб зробити "не турбувати" активувати при підключенні до Bluetooth автомобіля.

Зараз багато нові автомобілі підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, який дає вам доступ до функцій телефону, таких як музика і навігація від вашого автомобіля, вбудований дисплей.

Більшість систем також підтримують функції голосової активації через помічник Siri і Google.

Учні та власники ліцензій P1 Новий Південний Уельс миттєво особа відсторонили на три місяці, якщо зловлять з використанням телефонів за кермом, а P2 драйвери зазвичай вистачає двох очок для потрапляння в ліміт.

По темі: приховані камери, щоб зловити текстових драйверів

В Новий Південний Уельс, спійманим за допомогою телефону під час водіння у встановленому порядку тягне за собою накладення штрафу в розмірі 344 $і п'ять штрафних очок, але ці довгі вихідні штрафний підскочив до 10 пунктів, тобто Р2 водії миттєво загрожувати дискваліфікація.

В законі, спійманим за допомогою телефону під час водіння зазвичай коштують від $470 і три штрафних очки, але стрибає до 577 доларів і чотири штрафних очки, якщо ви зловили за допомогою телефону для обміну повідомленнями, соціальних мережах або інших додатків.

Драйвери акт може втратити від шести до восьми балів, якщо зловили по телефону це довгі вихідні.

Південна Австралія не має схема подвійних штрафних балів, але розглядає його.

Не заважати під час руху зупиняє повідомлення відволікає вас за кермом.

Якщо ви потрапили на телефоні за кермом, це буде коштувати вам $534, плюс додаткові $60 "жертви злочинів Леві", і три штрафних бали.

Квінсленда круглий рік подвійних штрафних санкцій точки для водіїв, які здійснюють той самий злочин більше одного разу в 12 місяців, але зазвичай штраф за використання телефону в 400 доларів і три штрафних бали.

У той час як поліція по всій країні закликали водіїв використовувати "не турбувати" функції під час водіння, в даний час це не є обов'язковим, а Apple і Google вимагає від користувачів, щоб зареєструватися, а не автоматичного включення.

Ви думаєте, що більше має бути зроблено, щоб стримувати використання мобільних телефонів під час водіння? Дайте нам знати в коментарях нижче.тенденції в технології548



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама