Світлана Бондарчук, Інгеборга Дапкунайте, Михайло Зигар та інші на прем'єрі вистави у Москві


Опубликованно 14.10.2019 05:25

Світлана Бондарчук, Інгеборга Дапкунайте, Михайло Зигар та інші на прем'єрі вистави у Москві

Світлана Бондарчук і Михайло Зигар

У центрі Москви пройшла прем'єра вистави "Рок-Тверська". Facebook, Instagram і Мобільний художній театр представили першу спільну роботу в рамках проекту під назвою Theatre Going Digital. А його першими глядачами стали Світлана Бондарчук, Інгеборга Дапкунайте, Поліна Киценко та інші гості. На вечірці з нагоди прем'єри виступила Муся Тотибадзе.

Театральний проект Facebook і Instagram запущений в честь Року театру в Росії і в підтримку використання російськими театрами сучасних технологій, підвищення цифрових компетенцій театральних діячів і популяризації російської культури за кордоном.

Світлана Бондарчук

Михайло Зигар

До прем'єри вистави "Рок Тверська" була також приурочена відкрита дискусія з театральним співтовариством про роль соціальних мереж в розвитку театру та інших видів мистецтв. Public talk взяли участь актриса Інгеборга Дапкунайте, режисер і хореограф Максим Діденко, керівник Facebook зв'язків з державними організаціями Росії Уляна Зініна, заступник директора департаменту державної підтримки мистецтва та народної творчості Міністерства культури РФ Едіта Ісаакян. Модератором дискусії виступив письменник, художній керівник Мобільного художнього театру Михайло Зигар.

Інгеборга Дапкунайте

Максим Діденко

Учасники public talk

Муся Тотибадзе

Поліна Киценко

Ганна Івченко

Артемій Лебедєв

Антон Желнов

Тихон Дзядко

Олексій Ципкін

Інга Берман

Михайло Козирєв

Рома Звір

Таїсія Вілкова

Михайло Друян

Діна Нємцова

Олексій Боков



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама