Христина Асмус, Світлана Устинова, Юлія Снигирь та інші на благодійному фестивалі "Галафест"


Опубликованно 17.10.2019 05:25

Христина Асмус, Світлана Устинова, Юлія Снигирь та інші на благодійному фестивалі

Анастасія Уколова, Світлана Устинова і Христина Асмус

У суботу, 24 серпня, в столичному саду "Ермітаж" ось вже в шостий раз пройшов інклюзивний фестиваль "Галафест", організований благодійним фондом допомоги дітям "Галченя". Участь у ньому взяли Христина Асмус, Юлія Снигирь, Марина Александрова, яка анонсувала захід нещодавно в своєму Instagram, Юлія Пересільд і інші знаменитості.

У цьому році фестиваль отримав назву "7 кольорів щастя, 7 чудес тебе" і був присвячений інтелектуальному розвитку людини з теорії множинних інтелектів Говарда Гарднера. Разом з підопічними фонду зірки взяли участь у різноманітних активностях — в саду було організовано сім спеціальних зон, у кожній з яких був свій амбассадор. Так, Христина Асмус, Світлана Устинова і Юлія Пересільд читали популярні дитячі діафільми в зоні всередині і виду міжособистісного інтелекту, а ось Марина Александрова проводила час разом із підопічними в логіко-математичної зоні.

В цей день для присутніх виступила група "FRUKТЫ", а також своїм виступом відзначився балет Todes. Взяла участь у фестивалі і Віра Брежнєва — співачка отримала особисте запрошення від Юлії Пересільд. У Москву Брежнєва прилетіла прямо з гастролей, які перервала заради свого виступу на "Галафесте".

Юлія Снигирь

Марина Александрова

Юлія Пересільд

Юлія Пересільд з підопічним фонду "Галченя"

Христина Асмус з підопічним фонду "Галченя"

Аліса Гребенщикова з підопічним фонду "Галченя"

Юлія Пересільд з підопічним фонду "Галченя"

Ліза Арзамасова, Анжеліка Каширіна, Христина Асмус, Анастасія Уколова

Ліза Арзамасова з підопічними фонду

Група "FRUKТЫ"

Олег Кудряшов, Юлія Пересільд, Павло Акімкін



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама