Все, що потрібно знати про нової версії Google смартфон


Опубликованно 17.10.2019 11:50

Все, що потрібно знати про нової версії Google смартфон

Чекати повного відкриття телефону нарешті закінчилася, з пікселом 4 очікується запуск — разом з іншими нові апаратні продукти — на щорічному вітрина Google в Нью-Йорку завтра.

Запуск йде по п'ятах подій від Amazon, Microsoft і Apple — всі з яких оголосили про нові гаджетах — і завтра продемонструвати, як очікується, буде великий.

Поряд з піксель 4, за чутками, ми можемо очікувати новий Chromebook, помічник Google і гніздо пристрою. Ось що ми знаємо до сих пір.

Огляди: аналітика компанії Apple прогнозує, що

Піксел 4

Ну, так там, здається, якийсь інтерес, тут ви йдете! Зачекайте, поки ви бачите, що він може зробити. #Pixel4 pic.twitter.com/RnpTNZXEI1— Зроблена компанією Google (@madebygoogle) 12 червня 2019

Гугл не соромиться того, він має інший телефон — і піксел 4 стане зіркою шоу завтра.

Задня частина телефону була офіційно виявлено в твіт від Google в червні, оголивши масивні зміни в ряд піксель — збільшення камер.

Попередні моделі піксель має тільки один об'єктив задньої камери, але піксель 4 будуть представлені дві лінзи, які, за чутками, включають в себе багато трюків, таких як режим для фотографування зірок і для прийняття виважених дій постріли.

Google також поділився, що телефон буде мати датчики, що дозволяють фейсконтроль — конкуренту морду ID від Apple — та руху зондування РЛС, що технологічні гіганти були непомітно розвивається протягом багатьох років.

Замість того, щоб принести телефон на вашій особі, Google заявила, що фейсконтроль датчики б тебе дізнався з моменту, коли ви досягли вашого пристрою. І руху зондування РЛС дозволять власникам використовувати жести, щоб пропустити пісні, повтору сигналів і тиша телефонні дзвінки.

Телефон, як завжди, як очікується, вийде в двох розмірах і буде екіпірована в трьох кольорах — білий, помаранчевий і чорний.

І з введенням цих нових можливостей, споживачі можуть очікувати, що ціна телефону зросте.

ПОМІЧНИК GOOGLE

Працює на пристрої і приходячи до нових піксель телефонів пізніше в цьому році, в наступному помічника покоління Google може зрозуміти і обробити ваші запити в 10 разів швидше, що робить вигляд вашого телефону, багатозадачність і навіть складати легше написати, ніж коли-небудь. #io19 pic.twitter.com/iNPpOvwDM2— Компанії Google (@Google) В 7 Травня 2019

"Наступне покоління Google Асистент", було представлено на конференції в травні, коли Google оголосила, що вона буде приходити до "нової пікселя телефонів пізніше в цьому році", запустити додаток на пристрої і мати можливість обробляти запити в 10 разів швидше, ніж старий помічник.

Перемикання обробки асистента на локальному сховищі пристрою дозволить поліпшити час відгуку і допоможе зберегти дані на вашому пристрої.

Споживачі можуть також очікувати, щоб мати можливість використовувати новий помічник Google для текстових відповідей в додатках і пошук фотографій в Google Фото.

PIXELBOOK ЙТИ

Спасибі за ваше терпіння. Це Pixelbook Google йдуть. https://t.co/C4fLIkJDtA pic.twitter.com/7BYK6uc1io— Стівен Холл (@hallstephenj) 11 жовтня 2019

Цілком ймовірно, що Google буде зануритися назад у комп'ютерний світ з анонсом нового Pixelbook — те, що називали Pixelbook йти — на завтрашній демонстрації.

У той час як їхні попередні ноутбуки були неоднозначні відгуки, Google підтвердив раніше в цьому році, що нові ноутбуки були на шляху.

У Pixelbook йти, як очікується, вийде в двох кольорах — чорний і рожевий — і 13.3-дюймовий сенсорний дисплей, два USB-C портів і поставляються в різних конфігураціях, починаючи від Intel з процесорами i3, i5 і i7 з ОЗП на 6 ГБ та 256 ГБ варіантах, а також.

ПІКСЕЛЬ НИРКИ

Список побажань для ідеального пара по-справжньому бездротовий бутони:?? Відмінну якість звуку, останні кодеки?? 10+ годин до необхідності зарядки?? У разі, якщо вписується у вузькі кишені, USB-З?? Піт-доказ для тренувань?? Інтуїтивні, сенсорні кнопки?? Автоматичне відключення, коли хтось розмовляє зі мною— Хіроші Локхаймер (@Локхаймер) 24 лютого 2019

Є можливість оновлення до пікселя нирки від Google будуть оголошені завтра після твіт на початку цього року від головного Android і Chrome Хіроші Локхаймера, натякнув на те, що можна чекати.

У AirPod наслідувачів, випущений в 2017 році, не мала величезний успіх, а подальші можуть усунути провід, що з'єднує дві нирки, роблячи їх по-справжньому бездротової.

ГНІЗДО WI-FI І ГНІЗДО ДОМАШНІЙ МІНІ

У Google була одним з найуспішніших апаратних ліній компанії Google.

Компанія Google домоглася великих успіхів від їх проживання Google, яка тепер буде перейти на брендингу Google належить гніздо.

Ми могли б бачити нову версію своєї системи сітки роутера і якщо чутки вірні, Google може використовувати його як спосіб, щоб отримати ще більше пристроїв у вашому домі.

Мабуть, перейменували в "гніздо Wi-Fi Інтернет", основний первинний маршрутизатор буде підключатися до менших маршрутизатори навколо будинку. Пристрої також повідомляється, що подвійний як Google Асистент розумні динаміки, розширюючи ваші голосові команди, в той же час він розширює свій Wi-Fi Інтернет.

Гугл домашньої міні-правонаступник також може бути оголошено.

Перейменований в гніздо міні, чутки припускають, що це буде мати покращений джерело, 3,5 мм стерео Джек і нові кольори і може також бути здатні відчувати, коли ти поруч.тенденції в технології431



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама