Чулпан Хаматова, Іван Ургант, Інгеборга Дапкунайте та інші відкрили дитячий хоспіс у Москві


Опубликованно 18.10.2019 08:45

Чулпан Хаматова, Іван Ургант, Інгеборга Дапкунайте та інші відкрили дитячий хоспіс у Москві

Чулпан Хаматова

5 жовтня в Москві відбулося відкриття стаціонару дитячого хоспісу "Будинок з маяком" — те, чого засновники благодійних фондів "Віра" та "Подаруй життя", небайдужі люди і сотні сімей, яким потрібна допомога, чекали більше шести років!

У день відкриття на Долгоруковской, 30, де розташувався хоспіс, зібралися друзі та партнери фондів: Інгеборга Дапкунайте, Чулпан Хаматова, Діна Корзун, Тетяна Друбич, Іван Ургант та інші.

Нюта Федермессер президент фонду "Віра"

Гості — благодійники, піклувальники фонду, офіційні особи і відомі артисти — пройшли коридорами з квітами і акваріумами, заглянули у затишні каюти (так в хоспісі називають палати), оглянули чотири поверхи багатофункціонального центру, де завжди щось відбувається, як у цьому великому будинку великої родини, і прогулялися по осінньому саду.

Нюта Федермессер і Олександр Сьомін

Іван Ургант

Святкували цілий день: поки всі збиралися, готували попкорн і солодку вату в саду, дивилися шоу мильних бульбашок, діти грали в хованки. Потім відбулася урочиста церемонія відкриття, яку провели Іван Ургант і Нюта Федермессер.

Після в хоспісі пройшов захоплюючий квест, під час якого учасники дізналися багато цікавих фактів про "будинок з маяком" та побували в самих затишних куточках будівлі. Коли стемніло, в саду запалили маяк, а потім були концерт і танці, пікнік з гарячим пловом і, звичайно, щасливі обійми.

Інгеборга Дапкунайте

Історія дитячого хоспісу почалася в 2012 році з посади Нюти Федермессер у фейсбуці, де вона писала, як Москві необхідний такий хоспіс. Відгукнулися сотні людей, в тому числі і влади. Попереду були роки будівництва, погодження проекту та облаштування нового "дому" фонду. Допомагали в цьому самі різні люди і організації, адже на те, щоб мрія стала реальністю, було потрібно більше півмільярда рублів. Важливо було будь-які пожертвування — навіть в 500 і 100 рублів.

Завдяки всім цим зусиллям все вийшло, і "Будинок з маяком" у своєму новому стаціонарі зможе допомогти ще більшій кількості дітей.

Тетяна Друбич

Тетяна Друбич і Діна Корзун

Чулпан Хаматова

Іван Ургант

Діна Корзун

Інгеборга Дапкунайте

Відкриття дитячого хоспісу



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама