Самий кращий телефон можна купити?


Опубликованно 19.10.2019 06:35

Самий кращий телефон можна купити?

Піксель 4 і більше пікселів 4 ХL обіцяють додаткові функції AI, нові гучного управління жестами, а далі камера поліпшень.

Продуктивність камери завжди були важливі для діапазону пікселів, як Google намагається змінити історію навколо його фотографія розум після багатьох років несприятливі порівняння між Android і iPhone.

Попередній піксель 3 була визнана кращою камери смартфона, хоча нещодавно втратив, що корона на iPhone 11 Про.

По темі: для iPhone 11 про божевілля нових камер

З пікселом 4 він намагається забрати його назад, представляючи новий телеоб'єктив і вдосконаленим режимом нічного бачення для кращого низької освітленості фотографії серед інших поліпшень.

Інший розділ Google намагається конкурувати з Apple в біометричної безпеки.

Піксель 4 має досить швидке розпізнавання особи, яка використовує глибина картування і виявлення тепла серед інших методів підвищення безпеки. Теоретично цього буде достатньо, щоб зупинити ваш телефон обдурили маску або фотографію вашого обличчя.

Як Apple, Google має угробив аутентифікація за відбитками пальців для розпізнавання осіб, яка також використовує новий сенс руху радар, щоб передбачити, коли ви збираєтеся забрати телефон і скоротити час розблокування.

Одне з найбільших переваг для iPhone і інших продуктів Apple в тому, що Apple займається як апаратного, так і програмного забезпечення, що дозволяють оптимізувати свою операційну систему та сервіси для виконання своїх пристроїв.

Це дає свого роду перевага над компаніями, як Microsoft і Google, які роблять свої пристрої, але також дозволить іншим виробникам використовувати їх операційних систем.

Ми ще отримати в свої руки один, але асортимент піксель Google призначена для демонстрації операційної системи Android, що виконує найкраще, що може.

У той час як Google вже зібрала безліч технічних інновацій в своїх нових пристроїв, він стикається з жорсткою конкуренцією з боку інших брендів, які також використовують Android. Так як те, що ми знаємо про пікселі, 4 стек проти конкуренції?

SAMSUNG Galaxy С10 & С10+

Крім того, S10 має більш дорогий варіант 5G і був перший телефон в Австралії для підтримки нових мережевих технологій.

Samsung знаходиться на вершині сходів смартфон протягом декількох років, продавати більше телефонів, ніж будь-якої іншої компанії і в процесі розробки репутацію для преміум-якості, особливо з її флагманської лінійки Гелаксі.

Крім того, S10, випущений раніше в цьому році, є гідним конкурентом на піксель 4, але це приходить з більш дорогим цінником (від $1349 і $1499 за великий) і не потрапляє на деякі особливості знайшли в Google флагмана.

У той час як в S10 вам третій ультра ширококутний камери багато хто дивувалися, щоб побачити вийшли з нового пікселя, ранні ознаки (і майте на увазі, ці вихідці з Google сам) запропонуйте ІІ програмного забезпечення, обладнання камери, і такі послуги, як живуть HDR+ і покращений приціл нічного бачення камери (які тепер можуть здійснювати будь телескопи астрофотографії образи ніколи не думав, що можливо на телефоні) ще є моделі S10 били, якщо вони доставляють як обіцяли.

Огляди: Samsung повторює ніяково схибив

У той час як Google має угробив датчик відбитків пальців на користь визнання особи, в S10 є обидва, але жоден не працює так, як може.

Під екраном сканер відбитків пальців телефон Samsung можуть бути вередливі, особливо з плівки на.

Більш того, функція " фейсконтроль не все, що безпечно, з кількох прикладів в інтернеті, показує його можна обдурити за допомогою фото або відео користувача відображається на іншому пристрої.

Звичайно, як і всі телефони в цьому списку, крім того, S10 нудьгує по гучномовному Гугла управління за допомогою жестів, які дозволяють користувачам контролювати деякі функції махають рукою над екраном.

Він також міг би пропустити оновлення для швидкого помічник Google, коли він прибув.

Хоча у нього є власний помічник Біксбі Samsung, альтернативні корейської компанії ніколи не прижився, і останні дані свідчать про те, Samsung — як його клієнти — втратив інтерес.

При запуску Galaxy С10 був одним з кращих телефонів можна було купити, але в обмін на обіцянку піксель представляється завищеною і неефективні.

Хуавей Р30 про

Р30 компанії Huawei про телефон було здорово у запуску, але тепер має дуже багато проблем, не всі з яких є його власними руками.

Компанія Huawei була на місії, щоб обігнати Samsung смартфон лідером, і за даними компанії, він був на шляху, щоб зробити перш, ніж це було ефективно прицілі на американо-китайських торговельних спорів та розміщення в США список "нев'їзних осіб".

Ця заборона заважає американським компаніям постачати китайської фірми, яка припинила його доступ до різних технологій, але найголовніше: програми Google і послуги.

Хоча Р30 про все ще поставляється з Android і має доступ до магазину Google Play для завантаження додатків, майбутнє телефонів Huawei доведеться покладатися на з відкритим вихідним кодом версії Android, які не мають такого доступу.

По темі: Трамп масивна Хуавей розворот

Консоль P30 Pro робить неймовірний потрійний об'єктив камери система розвивалася разом почитали оптики бренд компанії Leica, але відсутність визначеності щодо доступу до служб Google, а також побоювання споживачів за безпеку даних означає, що це важко продати на піксель 4, особливо в $1399.

Інші виробники китайських смартфонів як Xiaomi і Oppo залишаються в основному без змін торговельних суперечок і як і раніше мати доступ до Android, за допомогою модифікованих версій своїх телефонів.

В Xiaomi мікс Мі 3 ($949) і Oppo Рено (999$) обидва дуже здібні телефонів, які мають піксель 4 б'ють по ціні, якщо нічого іншого. Обидві моделі також доступні зв'язку з 5G, хоча це посилає ж ціну повз 1000 доларів. Обидва також мають повний екран, з фронтальними камерами хитро упрятанное всередині телефону, вискакує, коли закликав. Це забезпечує іммерсівний повноекранний досвід, і якщо ніщо інше, прихована камери весело грати.

В NOKIA PUREVIEW З 9

В Nokia PureView за 9 є багато камер, але більше не завжди краще.

Запаморочливі п'ять масиву камеру і розділи назад Андроїд є одними з ключових розіграшів в Nokia PureView по 9 ($1099), але в обох областях, а також ціна, піксель 4-мабуть, його били. Незважаючи на архіпелазі лінзи, розташовані на задній частині телефону, тести від провідних benchmarker DxOMark не знайшов камери Nokia повернувся досить невтішні результати. У той час як він пропонує розширені функції редагування, більшість з них, ймовірно, занадто складним і непотрібним для звичайного користувача. Його Андроїд ОС, практично стоковий версія Android, що є квазі-наступник Google за старою програмою Нексус (замінено набором пікселів в 2016 році), містяться віруси-безкоштовно досвід роботи з регулярними оновленнями безпеки.

По темі: помилка, яку збив Нокіа

Версія доставка Android з новою пікселя телефонів настільки ж худою, але більш просунутий. Якщо ви дивитеся на новий Nokia з якогось недоречного почуття лояльності до бренду варто також знати телефони виробляються в окрему компанію під назвою БГМ глобальної ліцензії ім'я від цієї Нокіа.

КРАЩІ ANDROID ТЕЛЕФОНУ ВИ МОЖЕТЕ КУПИТИ

Android є найбільш використовуваної операційної системи для смартфонів, доступний на різних телефонів, починаючи від виняткових до страшним.

Контроль за обладнання, а також програмного забезпечення і свобода, щоб додати нові функції в свої телефони перед іншим означає, що Google, швидше за все, виконати свою мету виробляти кращі телефон Android ви можете купити.

По темі: Дика особливість Гугла на новий телефон

У 4 пікселя і пікселя 4 XL-це повинна надійти в продаж 24 жовтня за $1049 та 1279 $відповідно.

Раніше в цьому році компанія Google представила пікселів 3а, уцінений версія 3 піксель, але буде дешевший варіант 4 пікселя, в кінцевому результаті потрапляє на ринок, ще належить з'ясувати.

Ви будете поспішає, щоб придбати новий смартфон від Google, коли він надійде в продаж? Дайте нам знати в коментарях нижче.тенденції в технології400



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама