Компанія Google представила новий смартфон 4 пікселя, піксел нирки, гніздо


Опубликованно 20.10.2019 16:40

Компанія Google представила новий смартфон 4 пікселя, піксел нирки, гніздо

Гаджети були виявлені в переповненому залі на щорічному обладнання вітрина від Google в Нью-Йорку у вівторок, де основний упор робився на особисте життя, стійкості, і "ембієнт технології" — розумні пристрої, які легко підвищити повсякденне життя, не будучи нав'язливою.

Ось опис нових продуктів компанії Google.

ПІКСЕЛ 4 СМАРТФОН

Піксель 4 з 5,7-дюймовим дисплеєм, і піксел 4 ХL, з 6.3-дюймовим дисплеєм, поставляються з плоту дикої особливості.

Вони перші смартфони функцію виявлення руху; технологія харчування від радар-чіп, який дозволяє пропустити пісню, тиша дзвінки або зменшити гучність будильника помахом руки над екраном.

Піксель Google 4 сенс руху в дії @madebygoogle #madebygoogle #motionsense #Pixel4 pic.twitter.com/Kf4AdMvxBD— Адррес Gadgetsboy (@Адррес Gadgetsboy) 15 Жовтня 2019

Докладніше: технік фанати реагують на новий піксел 4 смартфон

Швидкі рухи дозволяє зробити багато, не торкаючись телефону, який покликаний стане в нагоді, коли ви повинні бути руки вільними, наприклад при приготуванні їжі, прийому їжі, або за кермом.

Особа Unlock є ще однією цікавою особливістю. Присутні на презентації Google в Нью-Йорку були шоковані, наскільки швидко функція працювала — це було, як ніби пікселів не було екрану блокування.

Швидкість із-за руху почуттів радари, які визначає користувач тягнеться до телефону і готує фейсконтроль в очікуванні.

Людина використовує новий смартфон Google піксел 4 в ході презентації Google на 15 жовтня 2019 року в Нью-Йорку. Фото: АFР

Роблячи взаємодія з пікселом 4 ще більш плавний модернізований Гугл асистент інтеграції. Голосові команди можливості були значно покращені; як співробітники Google продемонстрували, ви зможете дізнатися, коли улюблена група грає поруч з вами, запросити друга піти з вами і знайти квитки через голосові команди.

Руху почуття допомагає вам отримати речі зроблено на #pixel4, не торкаючись до нього. Проведіть пальцем, щоб пропустити пісню, тиша, дзвінок з рухом вашої руки, і розблокувати телефон супер швидкий з особи. #madebygoogle pic.twitter.com/HAIBtBUsxE— Компанії Google (@Google) 15 Жовтня 2019

Помічник Google також є одним з ключових поліпшень конфіденційності — ви можете попросити Google видалити дані за останню добу або тиждень, просто запитавши його.

Піксель 4 також особливості гри-змінюючи нові записи додаток, який зробив прес-контингент в залі голосно ахнули.

Він може транскрибувати аудіо в текст в режимі реального часу, що робить трудомісткою завданням транскрибувати лекції університету, співбесіди або зустрічі в минулому.

Піксел 4 з 90Гц OLED-дисплеєм автоматична підстроювання екрану гладкі відображення, яка оптимізує кольору, прокрутка і відео гри.

Але модернізована камера може бути найбільш цікавою особливістю піксель 4-х.

Новий Google піксел 4 телефону на дисплеї під час події запуску продукту Google під назвою Гугла 19 по 15 жовтня 2019 року в Нью-Йорку. Фото: АFР

Піксел 4 має 16-МП 2x телеоб'єктив камери на спині, щоб перейти з 12-Мп основною камерою.

Піксель 4-х 2x телеоб'єктив камери з роздільною здатністю функція зума Google, щоб доставити до 10х гібридний зум, функцію, яка викликала натовпі, що зібрався в Нью-Йорку, щоб увірватися в оплески і схвальні вигуки, коли продукт представлений з фото моста "Золоті Ворота" взяті з набагато далі, ніж здавалося.

Камери піксель також має нові та вдосконалені режими. Портретний режим був оновлений, що дозволяє ще краще портрети і селфи.

Жити HDR+ дозволяє користувачеві натиснути на екрані, щоб налаштувати яскравість, і тінь, зосередившись, щоб зробити знімок, а не ремонтувати його потім.

Нічний зір теж значно покращився, і поставляється із режим астрофотографії розроблений спеціально для зйомки нічного неба.

Зображення нічного неба, зроблених на піксель 4. Фото: Гугл

Піксель 4 і піксел 4 XL надходять в трьох кольорах — яскраво білий, просто чорний, і обмеженим тиражем, ох як апельсин — і 64 ГБ або 128 ГБ пам'яті.

Ціни почати на$1049 для пікселя 4 і $1,279 для пікселів, розмір XL.

Піксель 4 буде доступна з 24 жовтня по Телстра, Водафон, Оптус, як JB Привіт-Fi, Харві Норман, Officeworks і Гугл-маркеті.

ПІКСЕЛЬ НИРКИ

Apple повинна бути нервової про Pixel нирки, відповідь Google на повітрі стручки.

Google представила пікселів бутони, суперник повітря стручки від Apple.

Бездротові Bluetooth-навушники можуть залишатися на зв'язку, до трьох номерів від вашого телефону, ви можете залишити свій мобільний телефон в роздягальні, в тренажерному залі, або всередині будинку, у вашому дворі.

Піксель нирки автоматично підлаштовуватися під гучність навколишнього середовища навколо вас, — кажуть, коли ви переходите від тихий офіс на галасливій вулиці — і менше і легше, ніж стручки повітря.

Піксель нирки будуть доступні в першому кварталі 2020 року і буде коштувати в США$179 (виберіть a264$).

ГНІЗДО МІНІ І ГНІЗДО WI-FI ІНТЕРНЕТ

Google представив гніздо міні, зменшену версію свого смарт-спікер.

Живлення від помічник Google, гніздо обіцяє перетворити домашню життя ще далі, забезпечуючи зручний контроль над системою опалення та охолодження, освітлення, сигналізації, замки, телевізори та багато іншого.

Google в гніздо міні.

Як показали на Нью-Йоркському заході, користувач може дивитися ТБ-шоу на кухні, потім доручити гніздо, щоб почати грати в ту ж ТБ-шоу в loungeroom. Або, ви можете слухати подкаст в спальні і доручити гніздо, щоб продовжити грати в машині.

Якість звуку також була покращена. Гніздо Mini забезпечує бас, який в два рази так сильні, як оригінальний Google домашньої міні (вимірюється від 60-100 Гц при максимальній гучності).

Google випускає гніздо Wi-Fi маршрутизатор, який покращує покриття мережі в будинках, і дозволяє для додаткового управління, такі як пауза, як Wi-Fi на пристроях дітей, коли пора спати.

Гніздо Mini поставляється в чотирьох кольорах — крейда, вугілля, корали, і Нове Небо. Вона покрита звичай, міцна верхня тканина зроблена з 100% перероблених пластикових пляшок, а зовнішній корпус виконаний як мінімум з 35% переробленого пластику.

Він також призначений для закріплення на стіні.

Ви можете купити міні в Австралії для ППР-79$. Вона доступна для попереднього замовлення в магазині Google, JB Привіт-Fi Інтернет, Харві Норман і хороші хлопці. Ви знайдете гніздо Mini на полицях у рітейлерів і більше з 29 жовтня.

Гніздо бездротовий доступ в інтернет, тим часом, також доступна для замовлення сьогодні і буде продаватися в Австралії від 5 листопада. Два пакети з одного роутера і один пункт буде коштувати РРЦ $399, або три пакети з одним маршрутизатором і двома точками буде коштувати РРЦ $549 в магазині Google, як JB Привіт-Fi, Харві Норман, хороші хлопці і роздрібної торгівлі в найближчі місяці.

PIXELBOOK ЙТИ

У Pixelbook йти більш дешевий варіант попередньої ноутбуків компанія Google.

Гугла Pixelbook йти.

13.3-дюймовий сенсорний екран, 1080p дисплей хромбука виконаний з магнію, володіє м'якими, закругленими кутами і ребристою для полегшення захоплення.

Акумулятор на 15 відсотків більше, що дозволяє до 12 годин використання — і ультра-тихий тихіше ключі.

Pixelbook Go поставляється в двох кольорах (чорний та пісковику) і починається в США 649$(австралійський ціна уточнюється).

Стадіони

Google запустить свою стадіонів потоковий ігровий сервіс в США 19 листопада, сподіваючись відправити консолі якість гри злітаючи в хмари.

Стадіони дозволяє відео гри на будь-якому підключеному до інтернету пристрої, усуваючи необхідність для ігрових консолей поки у вас є бездротової контролер стадіонів.

Він буде продаватися за ціною в 9.99 доларів в місяць і конкурувати проти Apple аркада, яка пропонується за половину ціни.

Австралійський дата релізу і ціна за Stadia-це ТПГ.

Конфіденційності

У Google підкреслили поліпшення приватності в свою лінійку продуктів, з тримається більше персональних даних і обчислювальні функції на пристроях, замість того, щоб відправити його в центри обробки даних в хмарі.

"Конфіденційність побудований", - заявив директор Google з управління продуктами Сабріна Елліс заявив під час представлення пікселя 4.

Рік Остерло, старшого віце-президента по пристроїв і сервісів компанії Google, розглядаються нові піксель Google нирки гарнітуру під час презентації Google на 15 жовтня 2019 року в Нью-Йорку.

"Новий помічник Google зможе відповідати на повсякденних запитів на пристрої".

Дані обробляються на піксель 4 трубок "не збережені або спільно з іншими сервісами Google", - додала вона.

Смартфони як і раніше повинні досягти хмара на запити, такі як перевірка, чи затримки рейсу або приміських перевезень проблемних.

4 користувачів піксель буде в змозі сказати свої пристрої, щоб видаляти що-небудь сказав йому в той день чи тиждень, на думку Елліса.

Чіп Титан телефон також виконаний у вигляді захищеної цифрове сховище для персональних даних.

Google також сказав, що це нарощує інвестиції в поновлювані джерела енергії, прагнучи компенсувати всю ту потужність, яка необхідна, щоб зробити його залізними з зеленої сили.тенденції в технології1026



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама