Дар'я Коновалова, Яна Рудковська, Євген Плющенко та інші на відкритті pop-up-магазину Aizel x Team Putin


Опубликованно 27.10.2019 02:55

Дар'я Коновалова, Яна Рудковська, Євген Плющенко та інші на відкритті pop-up-магазину Aizel x Team Putin

Євгенія Плющенко і Яна Рудковська

День народження Володимира Путіна підприємниця Айсель Трудел, яка увійшла в недавній рейтинг 500 найвпливовіших персон світової моди за версією Business of Fashion, вирішила відзначити з розмахом і цілком очікувано: представила колекцію одягу та аксесуарів Aizel x Team Putin. Колекція натхненна образом президента Росії і естетикою радянських мультфільмів.

Дар'я Коновалова

Відкриття однойменного pop-up-магазину, де можна буде придбати футболки з зображенням Путіна або папугу Кеші, відбулося вчора на Великій Дмитрівці і привернуло зіркових гостей. Вивчати асортимент і фотографуватися на тлі Путіна в ромашках прийшли зірки і світу "важкого люкси", і з инстаграма: Яна Рудковська, Євген Плющенко, Анастасія Задоріна, Дар'я Коновалова, Мілана Королева та інші.

Євген Плющенко і Яна Рудковська

Правда, багатьох відданих шанувальників російського президента, які у день народження Путіна вітали його в соцмережах, на цій вечірці чомусь не виявилося. Як і групи Cream Soda, яка начебто спочатку була заявлена як музичний гість вечора (так було зазначено на запрошенні на вечірку), але пізніше відхрестилася від своєї участі в заході та іншим порадила зробити те ж. На це звернув увагу телеграм-канал "Тільки нікому":

Як це розуміти? Як програмне заяву або факап організаторів? Кремсоду заявили на відкритті найгучнішого поп-ап-місяці, але самі хлопці запилили сторіс, що не виступають і нам не радять. Як кажуть, ніяких більше вечірок.

Але вечірка все-таки була: лимонад з автомата, шоколадні цукерки кондитерських фабрик в вінтажних вазах, арт-інсталяції з відео 60-80-х роках XX століття, діджей-сет сучасної електронної музики і live-перформанс — все, щоб гості, як сказано в прес-релізі, змогли зануритися в "атмосферу моди і сучасного мистецтва з елементами радянської естетики".

Софія Нікітчук

Ці елементи присутні і в самій колекції: архівні принти іванівських ситцев 1920-30-х років, зображення героїв "Союзмультфільму" (від "Ну постривай!" до "Повернення блудного папуги"). Натхненням послужило і творчість художника Олексія Сергієнка, зображує у своїх роботах Путіна в жанрі поп-арт. У лінійку увійшли тренчи, дощовики, пуховики в кольорах російського триколора, поясні сумки, худі, брюки, шовкові блузи, спідниці міді в стилі 70-х, інтер'єрні подушки.

Як вдалося з'ясувати Forbes Russia, створення колекції Aizel x Team Putin обійшлося в 12 млн рублів. Магазин пропрацює всього місяць, а частина виручених коштів від продажу піде на благодійність.

Анастасія Задоріна

Дарина і Мілана Королеви

Мілана Королева

Дар'я Коновалова

Міранда Шелія

Олександр Сирадекиан

Алла Акперова з дочкою

Василь Церетелі

Вікторія Полякова

Вікторія Андреянова

Костянтин Андрикопулос

Рената Піотровські



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама