Микита Джигурда, Маша Малиновська та інші на презентації екстремального телешоу про Росію


Опубликованно 29.10.2019 06:40

Микита Джигурда, Маша Малиновська та інші на презентації екстремального телешоу про Росію

Микита Джигурда

Користуючись тим, що сьогодні п'ятниця, 13-е, продовжуємо світський шабаш! Поки по Москві їздить катафалк з молодятами Ксенією Собчак і Костянтином Богомоловим, пропонуємо вам трохи відволіктися від весільної метушні і подивитися, хто гуляв вчора в клубі Gazgolder на презентації нового проекту телеканалу ТВ-3 "Мама Russia".

Злетілися на вечірку, власне, герої майбутнього шоу — Микита Джигурда, Маша Малиновська і репер Птаха (ну як не прилетіти з таким ім'ям!). Серед гостей також були Влад Соколовський, Вітя АК, Наталя Бардо, Ликера Ільяшенко, Петро Романів та інші.

Микита Джигурда

Маша Малиновська

Ликера Ілляшенко

Влад Соколовський

Наталія Бардо

Петро Романов

Сергій Мезенцев

Птаха і Лана Реутова

У новій передачі, яка з'явиться в ефірі вже у 13:15, знаменитості будуть відкривати для себе самі дикі і несподівані місця Росії. Прощайте, червоні килимові доріжки та банкети: героїв шоу чекають тувинська степ, Кольський півострів і Дагестан. Героями першого випуску стали Наталя Бардо і блогер Сергій Мезенцев. Інтрига в шоу в тому, чи стануть учасники за підсумками всіх пригод і ночівлі в наметі друзями або пересваряться і не витримають життя без софітів і асистентів.

Наталія Бардо

Вітя АК

Влад Соколовський



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама