Підліток телефоні наркоманів відправили в табір детокс


Опубликованно 31.10.2019 19:25

Підліток телефоні наркоманів відправили в табір детокс

У репортажі CNN показав крайні заходи, деякі батьки хочуть, щоб їхні діти з їх телефонами.

Міністерство гендерної рівності та сім'ї Південної Кореї досі в цьому році проведено 16 таборів по всій країні, яка має один з найвищих темпів поширення смартфонів у світі.

Більше ніж 98 відсотків південнокорейських підлітків використовували смартфон в минулому році, і близько третини з них виявляють ознаки залежності.

По темі: Хто відповідає за смартфон залежність?

Міністерство науки та інформаційних і комунікаційних технологій Південної Кореї повідомив, що більше 30 відсотків дітей країни у віці від 10 до 19 років "посилаються" на своїх телефонах.

У більшості людей є смартфон, але деякі люди мають проблеми покласти їх вниз.

Сверхзависимость визначається як переживши “серйозні наслідки їх використання смартфона, в тому числі і втратити самоконтроль.

Діти посилаються претендувати на місце в державних таборах, і до цих пір в цьому році більше 400 осіб уже взяли участь.

Підліток на одному з Привалів розповів телеканалу CNN , вона зрозуміла, в 4 ранку одного ранку, через три години, перш ніж вона повинна була бути в школі, що вона була на її телефон протягом 13 годин.

"Навіть коли я знав, що в моїй голові я повинен перестати використовувати мій смартфон, я просто продовжував йти", - сказав Ю Чхе Рін, 16. "Я не міг зупинитися, так що я б на ньому до світанку."

У той час як вона була в середньому навчається в середній школі, в середній школі Чхе Рін був у нижній частині її класі.

Вона сказала, що її смартфон наркоманії робить настільки згубний вплив на її життя, що вона втрачає зв'язок з реальністю.

"Я відчував, що моє почуття реальності зникло", - сказав Ю. "Навіть коли я був веселий і продуктивний день (з моїм знайомим), це було схоже на сон."

Її батько Ю Чже-Хо сказав, що він боровся, щоб отримати його дочка, щоб покласти телефон вниз.

"Там не було багато розмов у сім'ї", - сказав він. "Якщо я говорив з нею про її телефон, було б аргументом."

Чхе Рін все одно знайде способи обійти щоденний двох часовий ліміт часу, він поставив для її використання смартфона.

Діти Південної Кореї демонструють свої смартфони після уроку про наркоманії.

У липні, Чхе Рін добровільно прибув в один з таборів, форфейтинг її телефон і подання у 12-денний цифрової детокс.

Табори займе близько 25 студентів, і розділити хлопчиків і дівчаток.

Крім плати за харчування у таборах, в іншому випадку безкоштовно.

Табори зазвичай розташовані в зеленій місцевості, далеко від міста, де діти проводять більшу частину свого часу граючи в спорт, займалися рукоділлям і медитацією.

Говорить директор табору зазвичай це займало кілька днів для дітей, щоб пристосуватися, з багатьма з них з'являються "мучився", поки всього третій день, коли вони почали тусуватися і дружити.

По темі: "порожній" телефон, який вже розпродані

Батьків у табори відвідали телеканал CNN залишив своїх дітей замітки на "дерево натхнення", розповідати своїм дітям, щоб "відбивати" і "любити себе", і говорив їм: "не врятуватися".

Технологія наркоманії дуже серйозно в Південній Кореї, і є однією з головних соціальних проблем країни.

Країна має високу якість в інтернет і виділяється в кіберспорті, але це іноді призводить до трагічних наслідків.

Досить хвацько, а 28-річний чоловік впав і помер в 2005 році після того, як відео гра Старкрафт практично нон-стоп протягом 50 годин.

У 2011 році уряд Південної Кореї ввела блокування, яка нікого не допускала до 16 років грати в онлайн-ігри з півночі до 6 ранку.

Д О ви думаєте, що ви або ваші діти захоплюються їх телефон? Дайте нам знати в коментарях нижче.тенденції в технології64



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама