Дуже дратує, повертається на iPhone помилка


Опубликованно 02.11.2019 04:50

Дуже дратує, повертається на iPhone помилка

Але скачавши і встановивши це, здається, викликає ряд проблем для деяких розчарованих клієнтів.

Після оновлення своїх iPhone iOS 13.2, користувачі звітності багатозадачності функції телефону не збереглися, як додатки, що працюють у фоновому режимі очищення пам'яті для збереження системних ресурсів.

По темі: геніальний трюк підвищує фотографій iPhone

Користувачі повідомляли про втрату листи та інші роботи після перемикання назад і вперед між додатками, і такі речі, як веб-сторінки в Safari перезарядити після відновлення роботи програми.

Ентузіастів сайті MacRumors яблуко з розбором низки скарг від користувачів на форумах.

“Я дивився відео в YouTube на моєму iPhone 11 Про. Я роблю паузу відео, щоб відповісти на текстове повідомлення. Я був у iMessage для менш ніж за одну хвилину. Коли я повернувся на YouTube це перезавантаження додаток і я втратив відео я дивився.," один з користувачів писав. “Я багато побачив на моєму iPad Pro занадто. Додатків і вкладок Safari перевантаження багато частіше, ніж в iOS 12. Дуже дратує".

Деякі з них також розміщені скарги через Twitter.

Нових великих помилок з'явилися в iOS 13.2:- фон завантаження часто висіти вічно і ніколи не запускати- додатки вбивають у фоновому режимі, так агресивно, що iOS фактично не пропонує багатозадачність більше...в продовження прошивкою 13 шаблон ламати давню базову функціональність.— Марко Армент (@marcoarment) 31 жовтня 2019

Багатозадачність практично відсутня на iOS 13.2. Мій 11 Pro-це агресивно вбиває всі програми у фоновому режимі. Це погано.— Кріс



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама