Відродження культового телефону просочилися в інтернет


Опубликованно 03.11.2019 07:40

Відродження культового телефону просочилися в інтернет

Новий для Motorola RAZR, як очікується, прийме форму вертикальної розкладний смартфон, який зберіг естетику хіт-конструкція з середини 2000-х років, що відрізняються від вже вийшов і оголосив складаний смартфонів, як Samsung Galaxy стулки і відповідної частини Huawei X, який, як розгортатися горизонтально.

Компанія Motorola направила в минулому місяці запрошення для ЗМІ США на 13 листопада захід вважається для складаний ціною.

Запрошення з загадковим зображення пристрою, який схожий на RAZR, а також кілька менш загадкове попередження в пресі, що вони "прийдуть в лють", коли вони бачать, що компанія має в магазині на "довгоочікуване відкриття заново значок".

Образи, покликані показати майбутньої Моторола RAZR складаний смартфона просочилися в інтернет.

Але Моторола була його грім вкрали після зображення вважається за повідомленнями Моторола RAZR просочилися онлайн відомий інформатор Еван Бласс через його особистий рахунок у Twitter, Незважаючи на Містер Бласс "йде" від свого протікати кар'єру в 2014 році.

Зображень, якщо точна, даю деякі подробиці про складний для RAZR, показуючи його аналогічним концептуальним дизайном, а також другого екрану на передній частині пристрою.

Цей другий екран значно менше і, ймовірно, тільки бути корисні для перегляду повідомлень або в якості попереднього перегляду для селфи.

Другий екран на передній панелі телефону, ймовірно, тільки показувати повідомлення та інша інформація.

Культовий дизайн вбік, майбутні від Motorola складний може виявитися хітом для компанії, якщо він отримує це право.

Смартфони гарно складається, як наступний етап еволюції смартфонів.

Коли iPhone вперше стартував в 2007 році він мав порівняно невеликий 3,5-дюймовий екран, розмір зберігається протягом п'яти років навіть як конкурента Android-телефонів стало значно більше.

Очікується, що в п'ятницю будуть розгортатися вертикально, а не горизонтально.

Складаний телефони роблять великих екранів більш керованим.

У 2012 році iPhone 5, перший буде оголошено після смерті Стіва Джобса, натрапив розміру екрану до 4 дюймів, і два роки потому вона підскочила до 4,7 дюймів в iPhone 6.

В iPhone 6 Plus, випущених в той же час має 5,5-дюймовий дисплей, а в iPhone 11 тепер має 6,1-дюймовий дисплей.

Прогрес в технології дисплеїв, які дозволяють екрани, щоб розтягнути на весь шлях до краю телефону, усуваючи необхідність у великих обрамлення до того, що більшість телефонів зараз поставляються з дисплеями від 5,5 дюймів і 6.7-дюймовий.

Але, незважаючи на великий екран зручний для перегляду контенту, деякі незадоволені тим, що розширення розміру робить сучасні телефони більш складною, щоб уміститися в кишені або використовувати з одного боку.

Складна телефонів прагнуть вирішити цю проблему, даючи можливість для невеликих пристроїв, які розгортаються, щоб показати великий екран.

В Samsung Galaxy фолд розпродані протягом кількох годин надійде в продаж у Австралії на цьому тижні.

Samsung стала першою на ринку складаний з галактикою рази, але це було не зовсім плавного запуску.

Перший випуск, який був запланований на квітень цього року був відкладений після того, як огляд одиниці почали показувати пристрій-знищення несправностей після пари днів використання.

Samsung взяв телефон і переробили їх, зміцнюючи екрану і петлі і затягування зазори, що дозволяло пилу та іншого сміття, щоб знайти свій шлях під дисплеєм.

Вона нарешті випустила телефон у своїй рідній країні Кореї у вересні, а потім наступних випусках по всьому світу.

Незважаючи на ранній хитається, Галактика рази надійшов у продаж в Австралії в минулу середу за $2999, і вона виявилася популярною на місцевому ринку.

Samsung оголосила в четвер, що всі пристрої у них в 25 магазинах по всій країні розпродані протягом декількох годин, як очікували високопоставлених співробітників Samsung.

Більше Галактики складки знаходяться на шляху в магазини.

Ви задоволені тим, що очікується повернення в RAZR? Дайте нам знати ваш улюблений пам'ять значок в коментарях нижче.тенденції в технології277



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама