Закриття фестивалю "Спека-2019" в Баку: яскравий виступ Світлани Лободи, великий концерт Тіматі і не тільки


Опубликованно 05.11.2019 06:10

Закриття фестивалю

Ольга Серябкіна

Ну ось і завершився четвертий міжнародний музичний фестиваль "Спека-2019". Кілька десятків артистів, яскраві шоу, несподівані зіркові дуети, легендарні хіти та неймовірна атмосфера, яку відзначили всі гості фестивалю, — всім цим запам'ятався публіці ця "Спека". Ну а ми розповідаємо, яким був останній день фестивалю і хто ще з зірок сьогодні прилетів в Баку.

Заключний день "Спеки" був присвячений покоління Z, тому в залі зібралася велика кількість юних глядачів — інтерес їх в першу чергу був викликаний виступом Тіматі. Втім, про концерт трохи пізніше. А поки — про те, що творилося на килимовій доріжці. У той час як одні зірки, "відстрілявшись" в попередні дні, вже покинули столицю Азербайджану, інші прилетіли, щоб взяти участь у фіналі фестивалю. Отже, позувати фотографам сьогодні вийшли Ольга Серябкіна, Юлія Барановська, Юлія Ковальчук та велике число представників лейблу Black Star.

1/13 Ольга Серябкіна

2/13 Олена Гаврилова

3/13 Юлія Ковальчук

4/13 Емін Агаларов і Олена Гаврилова

5/13 Сергій Кожевников з дружиною

6/13 Юлія Барановська

7/13 Григорій Лепс і Олександр Гречаник

8/13 Лейла Алієва з дочкою Аміною, сином Микаилом і гостем фестивалю

9/13 Яна Чурікова

10/13 Група MBAND

11/13 Джиган

12/13 Моп та Марія Мельникова

13/13 Олександр Панайотов і Нazima

Переглянути всі

Світлана Лобода і Нюша, яких репортери дуже чекали на доріжці, так на ній і не з'явилися. Шанувальникам артисток пощастило трохи більше — сьогодні вони вийшли на сцену та виконали свої пісні. Нюша, правда, обмежилася лише одній, а от її колега порадувала публіку кількома своїми хітами.

Світлана Лобода

Нюша

Ось вже який рік у нас є традиція зустрічатися саме в цей час, тут, на цій сцені. Веселіться, відпочивайте, сьогодні все тільки для вас,

— сказала Світлана Лобода зі сцени.

Лобода, до речі, прилетіла в Баку всього за кілька годин до виступу (вчора вона давала концерт у Санкт-Петербурзі), тому і з'явилася на сцені трохи пізніше запланованого, але очікування явно того варті — публіка не приховувала свого захоплення.

Юлія Ковальчук

Юлія Брановская

Ольга Серябкіна

Але, незважаючи на те що працювали в ці дні зірки ледь не цілодобово (довгим концертів передували не менш тривалі репетиції і саундчеки), від фестивалю вони анітрохи не втомилися. Так і Григорій Лепс, і Яна Чурікова, яка була однією з провідних "Спеки", відзначили, що сил у них залишилося ще дуже багато.

Сил повно, а от з голосом біда. Сьогодні день шансону, я була б королевою з таким тембром,

— поділилася телеведуча.

Яна Чурікова

Але королева шансону сьогодні теж була в числі гостей. Любов Успенська, яка потрапила під хвилю мейнстріму і хайпи і нещодавно захопилася репом, вийшла на сцену разом з Cygo і виконала з ним пісню "Чорна троянда".

Cygo і Любов Успенська

Але що ж до головного "винуватця" сьогоднішнього концерту, Тіматі, то він, що називається, розгойдав зал. Варто було реперу з'явитися на сцені, глядачі відразу ж включили відеозапис на своїх мобільних телефонах і почали знімати його виступ, яке супроводжувалося то феєрверком, то загоравшимся прямо на сцені полум'ям. 10 пісень, дует з Григорієм Лепсом, цілу годину справжнього драйву, салют — виступ Тіматі вийшло одним з найяскравіших на цьому фестивалі.

Тіматі

Що ж, прийшла пора прощатися. IV Міжнародний музичний фестиваль "Спека" завершений. Як зазначила Юлія Барановська, спека була не тільки на сцені, але і в емоціях і атмосфері. І ми з її словами абсолютно згодні. До нових зустрічей у наступному році! Впевнені, буде ще спекотніше!

Ольга Серябкіна

Юлія Ковальчук

Світлана Лобода

Нюша



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама