Юлія Барановська, Ірина Безрукова, Катерина Гусєва та інші на прем'єрі мюзиклу в Москві


Опубликованно 11.11.2019 06:05

Юлія Барановська, Ірина Безрукова, Катерина Гусєва та інші на прем'єрі мюзиклу в Москві

Юлія Барановська

У Театрі МДМ відбулася прем'єра першого в Росії бродвейського site-specific мюзиклу "Перше побачення". Незвичайний формат постановки оцінили гості закритого показу: Юлія Барановська, Ірина Безрукова, Катерина Гусєва, Аліка Смєхова, Нонна Гришаєва та інші.

Формат site-specific характерний для європейського постдраматического театру, коли дія вистави буквально переноситься у простір, де воно і повинно відбуватися за сюжетом п'єси. Продюсер постановки Дмитро Богачов вирішив збудувати нью-йоркський бар прямо у фойє Московського палацу молоді. Глядачі поринули у камерну атмосферу і відчути себе учасниками історії.

Артисти мюзиклу "Перше побачення"

Мюзикл "Перше побачення" — це історія двох молодих людей, Кейсі й Аарона, які наважилися піти на побачення наосліп. Він простий єврейський хлопець, менеджер з Уолл Стріт з невдалим досвідом особистих відносин. Вона мистецтвознавець, зухвала, яскрава, непримиренна.

Акторський склад нового мюзиклу добре знайомий любителям жанру. У "Першому побаченні" ролі виконали: Павло Льовкін, Олег Савцов, Юлія Churakova, Станіслав Бєляєв, Ганна Глаубэ, Юлія Верба, Олексій Бобров, Олександр Казьмін, Олексій Секрин, Ганна Гученкова та інші.

Юлія Барановська

Ірина Безрукова

Катерина Гусєва

Володимир Абашкіна і Катерина Гусєва

Аліка Смєхова

Нонна Гришаєва і Олександр Нестеров

Лариса Долина

Єлизавета Арзамасова і Дмитро Богачов

Мітя Фомін

Катерина Стриженова з дочкою Олександрою

Анастасія Стоцька

Аркадій Укупник з дружиною Наталею



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама