Великі зміни в знакових відродження телефон


Опубликованно 16.11.2019 05:50

Великі зміни в знакових відродження телефон

На Моторола RAZR повертається, на цей раз у вигляді смартфона складаний дивлячись, щоб захопити плацдарм на ринку, що розвивається.

Після декількох місяців чуток і ряду витоків компанія Motorola офіційно представив нову модель RAZR на заході в Лос-Анджелесі вчора.

Ти збираєшся фліп! #клас #bethefirst #motorolarazr #feeltheflip https://t.co/Ay4BnJ0TVS pic.twitter.com/31ocA3Ybx2— Моторола Глобальної (@Мото) 14 Листопада 2019

Новий дизайн зберігає багато елементів оригінальний RAZR вийшов в 2004 році, в першу чергу, "підборіддя" внизу, яка врівень з телефону, коли закриті, але стирчить на видному місці в розгорнутому вигляді.

На новий телефон, в ньому є датчик відбитків пальців і USB-C порт для зарядки.

В якості одного з перших смартфонів, складаний, у п'ятницю також є одним з перших, щоб поставити свої ставки на категорії, пропонуючи різні форм-фактора і філософії до своїх нинішніх конкурентів.

У п'ятницю повернеться, диференціювати себе від своїх конкурентів в складаний телефон пейзаж. Фото: Моторола через ап

Samsung був першим, щоб принести складаний телефон на ринку з Galaxy фолд, пристрій, який пережила вибоїстій введення після рецензенти почав відчувати величезні проблеми з екраном і відкидної шарнір. Стулки були стягнуті днів до дати її виходу, переробляли і, нарешті, випустила перший в Кореї і США у вересні, а потім в кінцевому підсумку в Австралії в минулому місяці, де він був розпроданий в перший же день він обійшовся в $2999.

ексклюзивне розслідування показує, що... так, це фолд. pic.twitter.com/FdklQlTLd3— [Джек-gramenz] (@JackGramenz) 22 жовтня 2019

У той час як Galaxy fold-це тонкий телефон, який розгортається по горизонталі на набагато більший 7.3-дюймовий планшет, Моторола RAZR розгортається вертикально з екраном розміром 6.2 дюйма, а тепер досить стандартний розмір для сучасних смартфонів.

Для довідки, телефон, поточний iPhone 11 має 6.1-дюймовий екран.

По темі: очі-мочити цінник за новий телефон

Схоже, філософія RAZR для того, щоб бути нормальним за розміром телефону, що може бути зведене до мінімуму у щось більш керованим.

Вертикальна стулка легко відкривається однією рукою, що це складно, але не неможливо з Galaxy пас.

Моторола не шкодував грошей, викочує суперзірка музичний продюсер Дипло для запуску. Він не чужий і ціною. Картина: багатий полк/Getty Зображення для Motorola

*різко закриває рожева Моторола RAZR телефону сальто*— Томас Уеслі (@Дипло) 30 листопада 2018 року,

Складаний вниз і зупиняється на екрані підбираючи подряпин від ключів у кишені або сумочці і призводить до повернення найбільш задовольняє спосіб закінчити телефонний дзвінок.

Але ви все ще можете взаємодіяти з телефоном, якщо його скласти. Невеликий 2,7-дюймовий дисплей на передній панелі телефону дає інформацію про повідомлення і можуть запропонувати якісь інші елементи для речей, які ви найбільш а також використовувати.

Огляди: Samsung повторює ніяково схибив

На жаль, на даному етапі ми ще подивимося офіційна дата австралійський реліз або інформацію про ціни, але для RAZR надійде в продаж в США в січні, де він з'являється, він буде заблокований на одну мережу і коштувати $US1499.

Це вже викликало невдоволення багатьох історичних любителів і ціною.

Новий смартфон RAZR гарний, але... Веризон життя ексклюзивний, Єсимов, не розблоковані моделі, немає SD слот для карти... я в розпачі. Я не перемикаючись на Веризон тільки, щоб мати його. Це був масивний підводив. Я обожнюю свою або Z4, але ви повністю облажались. @Moto_Support— Бред (@BradFoxUS) 14 Листопада 2019

Веризон тільки Тхо. Будь ласка, принесіть #MotorolaRAZR до @Про маму— Microsoft Біллі Майс (@TheROFL98) 14 Листопада 2019 Року

ОК, новий Motorola RAZR з досить офігенно радий. Шкода, що це тільки на смердючий Веризон.— ?????o? uo? (@RonTomicki) 14 листопада 2019 року

Так, з #MotorolaRAZR і #GalaxyFold я може поміститися планшет і черговий смартфон в одній кишені, майбутнє тут і я хочу, щоб всі foldables. Дуже сумно це для RAZR буде Verizon ексклюзивні smfh. Інакше я б його теж, напевно.— Ділан DeFranco (@mrddefranco) 14 листопада 2019 року

Але ностальгія-це досить сильний наркотик і, враховуючи RAZR на це і натяк на минуле і зазирнути в майбутнє, повинні стати переможцем в Motorola, якщо він уникає ті ж проблеми, які переслідували Галактики раз.

У той час як його пропустили на першій, Моторола буде майже напевно засвоїли урок про складаний телефон з першого разу, особливо коли справа доходить до телефону шарнір.

За чутками, компанія працює з Lenovo, щоб розвивати шарнір, який має сенс, враховуючи китайсько-американський бренд володіє знакових ім'я Motorola з 2014 року.

Lenovo також працює над власною складаний пристроїв.

RAZR на не пропонує передові технічні характеристики, але це не суть. Фото: Моторола через ап

У той час як дизайн ретельно ріжучої кромки, є побоювання з приводу самого обладнання, технічні характеристики навряд чи вражаючі для телефону, який, ймовірно, коштують близько $2000 тут.

Дизайн RAZR використовує процесор, який буде 18 місяців на той час телефон виходить у США і найбільш звичайно знайдено дешевше, середньорівневих телефонів від китайських компаній, як Xiaomi, Oppo і Vivo, а також жменю Nokia моделі.

У 16MP камера досить респектабельно, але, в століття подвійний-потрійний-четверний-скільки може-ми-укладається-у-там масиви камери, виглядає явно самотньо.

Можливо, ці відео були обрані, щоб допомогти запропонувати краще життя батареї, і якісь компроміси повинні бути зроблені, щоб дозволити для цього, оскільки телефон буде поставлятися з відносно невеликою 2510mAh батареї.

Але, як і у оригінального RAZR, телефону, це, швидше, данина моді у всякому разі, ви хочете бути видно через більше, ніж ви насправді хочете використовувати його.

Наскільки сильно ви за новий клас? Залишити коментар зі своїми кращими RAZR З нижче пам'яті, якщо пишеш на старій клавіатурі Т9 не зробив неможливим для введення зараз.тенденції в технології1030



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама