Маша Федорова, Ксенія Соловйова та інші на такому вечорі


Опубликованно 19.11.2019 07:10

Маша Федорова, Ксенія Соловйова та інші на такому вечорі

Маша Федорова, Наталія Боброва і Соловйова Ксенія

Міжнародний день вегана, 1 листопада, світська Москва відзначила гастрономічним ввечері в Chef's Table: спробувати корисні та оригінальні страви без м'яса, цукру і молочних продуктів завітали Маша Федорова, Ксенія Соловйова, Маргарита Лієва, Ірина Вольська, Ян Яновський та багато інших цінителів високої кухні.

За вечеря в чотири руки відповідали два прославлених шеф-кухаря: вегетаріанка з п'ятнадцятирічним стажем Ольга Суздалкина з ресторану Chicha і Ликси Линеас з SHA Wellness Clinic (Іспанія). У меню увійшли томлений селера і вегетаріанський пармезан, овочевий капучіно, сібас а-ля буйабес, еспума з цвітної капусти і червоні креветки, авокадо і шафраном від Ликси, агуачилли з далекосхідного гребінця з зеленими помідорами, гриби, помело і копчений кешью, палтус, манго і ахи від Ольги. На десерт — "Чорна перлина" та матчу з малиною і кокосовим ганашем.

Гостей вітали Альфредо Батальер (CEO та співвласник SHA Wellness Clinic), Наталія Боброва (власниця Ars Vitae) та Ірина Зарькова (співвласниця White Rabbit Family). До речі, Альфредо Батальер за вечерею зробив для себе кулінарне відкриття — спробував фейхоа. Ну а для інших гостей відкриттям стало те, що, незважаючи на відсутність м'яса і молочних продуктів в дегустаційному сеті, голодним ніхто не залишився.

Соловйова Ксенія

Маша Федорова, Наталія Боброва і Соловйова Ксенія

Ірина Вольська

Дарина і Стас Лисиченко

Борис і Ірина Зарьковы

Борис Зарьков і Ксенія Тараканова

Олена Фейгін і Ян Яновський

Маргарита Лієва

Оксана Бондаренко

Тетяна Сабуренкова

Альфредо Батальер і Ян Яновський

Ірина Вольська і Наталія Боброва

Альфредо Батальер і Ликси Линеас

Ольга Суздалкина і Володимир Мухін

Гості вечері



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама