Мішель Пфайффер представила в Москві фільм "Малефисента: Володарка темряви"


Опубликованно 20.11.2019 07:35

Мішель Пфайффер представила в Москві фільм

Мішель Пфайффер

Пару днів тому 61-річна Мішель Пфайффер разом з Анджеліною Джолі і Ель Фаннінг представляла фільм режисера Хоакіма Роннінга "Малефисента: Володарка темряви" (Maleficent: Mistress of Evil) в Беверлі-Хіллз, а напередодні зірка з тією ж місією прибула до Москви. Сьогодні вранці, незважаючи на осінню негоду і рясний дощ, актриса взяла участь в фотоколле на даху готелю Ritz-Carlton, куди традиційно привозять багатьох західних зірок.

Мішель Пфайффер

До журналістів Мішель вийшла в чорному брючному костюмі і туфлях на високих підборах в тон. Яскравим акцентом в образі Пфайффер став шовкову хустку, зав'язану в бант на шиї. В руці Мішель тримала прозорий парасолю з символікою фільму "Малефисента: Володарка темряви", російська прем'єра якого призначена на 17 жовтня, посміхалася і з задоволенням позувала численним репортерам.

Після цього Мішель Пфайффер взяла участь у прес-конференції, присвяченій фільму. У розмові з журналістами актриса натякнула на те, що незабаром, можливо, буде знята і третя частина картини. Зірка також зазначила, що вона давно мріяла зіграти казкового персонажа, а також зізналася, що їй було неймовірно приємно працювати з Джолі як з актрисою, так і з продюсером.

Зірка також прокоментувала чутки про те, що на зйомках у неї були досить напружені відносини з Джолі. Мішель спростувала цю інформацію і зізналася, що не розуміє, звідки беруться подібні розмови.

Перший раз таке чую. Ніякої напруги між нами не було, ми гарували, мені дуже сподобалося з нею працювати,

— повідомила Пфайффер в бесіді з журналістами.

Нагадаємо, що фільм "Малефисента: Володарка темряви", який вийде на екрани через два тижні, занурить глядачів у події, які сталися через кілька років після першого фільму. Картина розповість про непрості стосунки між темною феєю і майбутньою королевою, а також про нових союзників і супротивників в справі захисту чарівного лісу.



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама