Ганна Міхалкова, Євгенія Брік, Аліка Смєхова та інші гості на прем'єрі фільму "Давай розлучимося!"


Опубликованно 22.11.2019 12:31

Ганна Міхалкова, Євгенія Брік, Аліка Смєхова та інші гості на прем'єрі фільму

Ганна Міхалкова, Ганна Пармас, Ганна Рыцарева

У Москві відбулася прем'єра фільму Ганни Пармас "Давай розлучимося!" з Анною Міхалковій у головній ролі. Привітати актрису і її колег з прем'єрою прийшли члени її сім'ї і друзі, а серед них — Микита Міхалков з дружиною Тетяною, Надія Міхалкова, Євгенія Брік, Валерій Тодоровський, Аліка Смєхова... Відвідав прем'єру і міністр культури РФ Володимир Мединський.

У центрі сюжету комедії "Давай розлучимося!" — сильна жінка Маша (Ганна Міхалкова), успішний лікар-гінеколог, яка багато працює і утримує сім'ю. Життя героїні перевертається, коли від неї йде чоловік Міша (Антон Філіпенко). Маша різними засобами намагається повернути чоловіка. Зміни в житті героїні відкривають для неї нові можливості.

Ганна Міхалкова

Перший показ "Давай розлучимося!" відбувся минулого літа на кінофестивалі "Кінотавр" у Сочі, де стрічка отримала кілька нагород. Ганна Пармас стала лауреатом конкурсу "Кінотавр. Дебют", а також була нагороджена в числі інших сценаристів фільму призом імені Григорія Горіна за кращий сценарій.

Разом з Анною Міхалковій у фільмі Пармас знялися Антон Філіпенко, Світлана Каминіна, Ганна Рыцарева, Максим Лагашкін, Сергій Рост і інші актори. "Давай розлучимося!" можна побачити в кіно з 21 листопада.

Надія Міхалкова

Микита і Тетяна Михалковы

Володимир Мединський

Євгенія Брік і Валерій Тодоровський

Валентин і Тетяна Юмашеви

Тетяна Михалкова

Степан Міхалков

Артем Міхалков

Аліка Смєхова

Костянтин Ернст

Ганна Пармас

Михайло Пореченков з дружиною

Анатолій Чубайс

Світлана Каминіна

Сергій Сельянов

Антон Філіпенко



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама