Світлана Бондарчук, Анастасія Решетова, Тіна Канделакі, Олеся Кафельникова і інші гості "Бал дебютанток-2019"


Опубликованно 24.11.2019 01:23

Світлана Бондарчук, Анастасія Решетова, Тіна Канделакі, Олеся Кафельникова і інші гості

Анастасія Решетова і Тіматі

Увечері 18 листопада пройшло чергове світське хрещення майбутніх героїнь хронік — традиційний, вже дев'ятий за рахунком "Бал дебютанток" Tatler. В цьому році до вальсу і полонезу на начищеному паркеті готувалися 13 дівчат, у тому числі онука Михайла Боярського, дочка Юлії Бордовських, сестра Тіматі та багато інших. Знамениті родичі, звичайно, прийшли підтримати дівчат у цей відповідальний момент, а для Тіматі і його коханої Анастасії Решетовой вихід у світ став особливим і тому, що пара вперше з'явилася на великому столичному заході після народження сина Ратміра. Гостями чергового балу стали також Тіна Канделакі, Яна Рудковська, Світлана Бондарчук, Божена Ринський, Надія Оболенцева, Дар'я Коновалова, Вікторія Шелягова і багато інших.

1/40 Дар'я Коновалова з дочками

2/40 Світлана Бондарчук

3/40 Тіна Канделакі

4/40 Олеся Кафельникова

5/40 Анастасія Решетова і Тіматі

6/40 Яна Рудковська з сином Олександром

7/40 Ірина Меладзе з дочками Сонею і Інгою

8/40 Юлія Барановська з синами Арсенієм і Артемом

9/40 Надія Оболенцева

10/40 Маша Федорова

11/40 Михайло Боярський з дружиною Ларисою, сином Сергієм та онукою Катериною

12/40 Наталія Давидова Дар'я Коновалова

13/40 Оксана Бондаренко з дочкою Мією

14/40 Євгенія Линович з дочкою Агатою

15/40 Ганна Івченко

16/40 Євген Заболотний

17/40 Олександр Сирадекиан з дочкою Еммануель

18/40 Олена Фейгін і Ян Яновський

19/40 Олена Пинська

20/40 Єва Лепс

21/40 Артем Овчаренко і Ганна Тихомирова

22/40 Лаура Джугелия

23/40 Анастасія Винокур

24/40 Ксенія Чилінгарова

25/40 Стелла Амінова

26/40 Яна Расковалова

27/40 Діана Манасир

28/40 Вероніка Федорова

29/40 Евеліна Хромченко з чоловіком Олександром Шумським

30/40 Соловйова Ксенія

31/40 Аніта Гиговская

32/40 Вікторія Шелягова

33/40 Стефанія Малікова

34/40 Маргарита Мамун з чоловіком Олександром

35/40 Саті Співакова і Катерина Одинцова

36/40 Юлія Бордовських

37/40 Наталія Синдєєва і Божена Ринський

38/40 Михайло Зигар з дочкою

39/40 Валентин Юдашкін

40/40 Олександр Стриженов з дочкою Олександрою

Переглянути всі

Дебютантками в цьому році були 17-річна Дарина Дронова, 21-річна Анастасія Черномирдіна, 17-річна Валерія Євсєєва, 20-річна Марія Бордовських, 16-річна Орися Меладзе, 20-річна Василина Михайлова, 16-річна Ганна Юнусова, 15-річна Єлизавета Яковлєва 19-річна Катерина Артем'єва, 16-річна Христина Кесаєва, 21-річна Катерина Боярська, 15-річна Олександра Гінер і 19-річна Наталія Горбунова — про всіх дівчат ми вже докладно розповідали напередодні балу.

Анастасія Решетова і Тіматі

Тіна Канделакі

Олеся Кафельникова і Євген Заболотний

Локацію в цьому році довелося поміняти: дебютанток з Колонного залу Будинку Спілок витіснили депутати Держдуми, які тимчасово переїхали в цей будинок. Втім, в якості заміни до свого світського дебюту дівчата отримали не менш імпозантна будівля з цікавою історією.

Світлана Бондарчук

Надія Оболенцева

Яна Рудковська з сином Олександром

Олеся Кафельникова

З балкона Будинку Пашкова, в чиїх залах сьогодні ввечері кружляли спадкоємиці учасників рейтингу "Форбс", зірок кіно, естради і телебачення, коли-то на Москву поглядав прусський король Фрідріх Вільгельм III, а також Воланд з Азазелло — "сусідство" з булгаковськими героями в акаунтах Tatler підкреслили не один раз.

Дар'я Коновалова з дочками

Стефанія Малікова

Соловйова Ксенія

Маша Федорова

Втім, як не нагнітали цим порівнянням обстановку, а Балу Сатани не вийшло. Якщо якісь чари і діяли на присутніх, то лише чари Instagram: кращі споти для селфи були виявлені досить швидко.

Ну як можна було не запостити солодкий буфет з макарунами і еклерами, якими пригощали гостей, так і в ефектну червону фотозону з трояндами від Dolce&Gabbana чергу зі знаменитостей не бракувало весь вечір.

Наталія Давидова Дар'я Коновалова

Юлія Барановська з синами Арсенієм і Артемом

Саті Співакова

Про чортівню довелося подумати лише, коли один за одним і чи не в одному місці, в залі з дзвоном розбилися пара келихів шампанського. Осколки залишалися лежати на підлозі, мабуть, занадто довго для заходу такого рівня, але тут ситуацію у свої руки взяла власниця вечора Ксенія Соловйова. Поки в підсобних приміщеннях шукали прибиральницю, главред Tatler на пару з офіціантом особисто охороняла небезпечну зону від неуважних гостей і їх спритних дітей.

До речі, хоча самим маленьким гостям заходу до власного бала і посвячення в світське суспільство ще доведеться потерпіти десяток років, правила поведінки на тусовках вони вже вивчили на зубок. Дочка Михайла Зигаря спритно проповзала під камерами, щоб не заважати татового інтерв'ю, а Гном Гномыч (він же Олександр Плющенко) перебував у гарному настрої, покірливо позував з мамою Яною Рудковською (триметровий шлейф її сукні від Georges Hobeika ледь залазив у кадр) і навіть, здається, не вимагав якоїсь компенсації за це (принаймні, вголос).

Редакція Tatler перед початком балу у своєму телеграм-каналі переживала, чи не перетворитися їх захід у декорації нового реаліті Рудковської #ЯнаСупер, але продюсер, схоже, вирішила не красти шоу і пішла з авансцени ще до того, як маестро Співаков зайняв місце за диригентським пультом.

Саті і Володимир Спиваковы

Втім, піти — звичайно, лише з паркету — усіх незабаром почав закликати і Михайло Друян. Захоплені світськими бесідами гості забули про час і про те, як з кожною секундою розпалюються від хвилювання нерви дебютанток в гримерці, а тому Михайло взяв на себе роль розпорядника і оголосив, що пора переходити і до головної частини вечора — танців!

Михайло Друян і Божена Ринський

Не з першого разу, але світську публіку, нарешті, вдалося переконати зайняти місця уздовж стін і поступитися паркет дебютанткам. Однією з останніх до зали впурхнула Олеся Кафельникова, у минулому також дебютантка бала.

Олеся Кафельникова

До публіки вийшла ведуча вечора Саті Співакова, яка своїм привітанням дала старт офіційної частини вечора і представила оркестр.

Під керівництвом.... зараз прочитаю кого,

— пожартувала вона, пустотливо подивившись на свого чоловіка, який до того моменту вже зайняв своє місце за диригентським пультом.

Володимир Співаков традиційно відповідає за музичний супровід балу, але саму програму змінили. Так, в цей раз не прозвучала музика П. І. Чайковського, хоча на минулому балу Соловйова Ксенія зізналася нам, що в якихось змінах бал навряд чи потребує — ідеальна формула вже виведено.

Це таке рідкісне захід, який не потребує апгрейді. Можна почати винаходити, можна змінювати майданчик, змінювати оркестр, змінювати Чайковського на ще кого-небудь. Але ми вивели якусь ідеальну формулу, і з кожним роком все більше переконуємося в правильності цієї ідеї,

— сказала в минулому році Ксенія. За іронією долі, в цьому році змінилися і майданчик, і музика.

Дебютантка Дар'я Дронова

Відкрили бал музикою з фільму Микити Михалкова "Сибірський цирульник", яку написав Едуард Артем'єв. Вибір став даниною поваги композитору, який у цей вечір був присутній у залі, адже його внучка 19-річна Катерина Артем'єва була однією з дебютанток цього року.

Дебютантка Єлизавета Яковлєва

Першим танцем за традицією став полонез. В цьому році пари кружляли під полонез Римського-Корсакова з опери "Ніч перед Різдвом". Публіка одразу ж підбадьорила дівчат та їхніх кавалерів зі складу мімічного ансамблю Великого театру бурхливими оплесками.

Дебютантка Катерина Боярська

В тісноті, та не в образі,

— вставила ремарку Саті Співакова.

Місця в істотно більш тісному залі в Будинку Пашкова і правда танцюристів і танцівниць не завжди вистачало, а пишні спідниці одних дебютанток вставали непереборною перешкодою на шляху у інших.

Анастасія Черномирдіна і Марія Бордовських

Марія Бордовських, мабуть, вирішивши заздалегідь знизити ризики, вийшла на паркет м'яким балетних туфлях. Втім, правильний настрій їй, схоже, поставила і мама Юлія Бордовських — перед початком балу телеведуча зізналася, що вони з дочкою зовсім не хвилювалися.

Нам дано якесь природне спокій. Я як спортсмен, журналіст і телеведуча вже виробила в собі певний імунітет до урочистих заходів. Мене всі питають, як я готувалася, а я, якщо чесно, сьогодні цілий день зустрічалася з друзями, тому що я рідко буваю в Москві. І буквально годину тому згадала взагалі, що буде ввечері ось таке чудове подія. Але це відбувається з тієї причини, що я абсолютно впевнена, що моя дочка щаслива, спокійна і буде насолоджуватися тим, що тут буде. Адже отримати задоволення, запам'ятати відчуття мрії бути принцесою — ось головне завдання. Єдине побажання, яке я дала Маші: "Насолоджуйся!"

—розповіла Юлія Бордовських.

Юлія Бордовських

Розслабленим в цей вечір здавався і Михайло Боярський, який разом з дружиною Ларисою Луппіан і сином Сергієм прийшов підтримати онуку Катерину.

Я не брав участі у підготовці і нічого не радив. Ми знали, що вона готується, але вперше бачимо її сьогодні, приїхали спеціально на її запрошення. І не тільки вона вразила своїм вбранням, своєю дорослістю — всі дівчата, які прийшли сьогодні зі своїми батьками, бабусями і дідусями, абсолютно чарівні. Тут велика кількість красивих жінок, на яких варто звернути увагу, вони повинні прикрашати нашу країну,

— як справжній джентльмен і мушкетер розсипався в компліментах Боярський.

Михайло Боярський з дружиною Ларисою, сином Сергієм та онукою Катериною

Другим танцем дебютанток став вальс на музику Лео Деліба з балету "Коппелія" — він же завершальним. Цього разу обійшлося без танцю дебютанток з батьками — відразу після вальсу дівчат на паркеті змінили юні вихованки балетної школи Катерини Шипуліної.

Діна Нємцова і Катерина Одинцова

Анастасія Винокур

Вікторія Шелягова

Евеліна Хромченко з чоловіком Олександром Шумським

Дівчата в білосніжних балетних сукнях кружляли під добре відому і улюблену в нашій країні мелодію з кінофільму "Мій ласкавий і ніжний звір". Встояти під неї не могли і гості: повільно погойдувалися в такт і Маша Федорова, і Олеся Кафельникова. У останньої, до речі, на балу відбулася зворушлива зустріч з партнером, з яким модель танцювала, коли сама була дебютанткою.

Та я заради зустрічі з ним прийшла лише,

— пожартувала Олеся.

Завершували вечір музикою Ніно Рота з кінофільму Федеріко Фелліні "8 1/2". Під знаменитий марш клоунів з фіналу картини танцювати, втім, зважилися не всі — гості поспішали зробити ще кілька фотографій перш ніж відправитися на афтепаті, яке невигадливо назвали "Після балу".

Дебютантка Ганна Юнусова

Дебютантка Олександра Гінер

Стойко кружляла в танці лише дебютантка минулого року Марія Кончаловская, Тіматі поспішив сховатися у затишній кімнаті з баром, чемно відмовившись від коментарів, з дебютанткою Ганною Юнусовой замість нього охоче фотографувалася Анастасія Решетова, а Олександра Стриженова позувала у прес-волла сидячи — то від занепаду сил, то для оригінальності.

Олександр Стриженов з дочкою Олександрою

Опівночі ще не пробила, а черговий бал уже підійшов до кінця, нагадавши про скороминущість прекрасних моментів. Повториться все рівно через рік — тепер вже не будемо загадувати, де саме, але можна не сумніватися, що до цього часу підросте чергове покоління дебютанток. Адже, як відомо, не збідніє земля руська і світське суспільство.



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама