Регіна Тодоренко, Яна Рудковська, Христина Асмус та інші зірки на премії "Жінка року – 2019"


Опубликованно 01.12.2019 22:30

Регіна Тодоренко, Яна Рудковська, Христина Асмус та інші зірки на премії

Регіна Тодоренко

Минулого вечора відбулася 15-а церемонія вручення премії " Glamour "Жінка року". В музичному театрі "Гелікон-опера" зібралися десятки представниць шоу-бізнесу, моди, кіно, спорту та мистецтва. По червоній доріжці пройшлися Регіна Тодоренко, Марія Кожевнікова, Наталя Чистякова-Іонова, Яна Рудковська та Євген Плющенко, Єлизавета Боярська, Ганна Седокова, Юлія Пересільд, Дарина Klyukina, Дар'я Коновалова, Юлія Барановська, Марія Миногарова і багато-багато інших.

1/67 Євген Плющенко і Яна Рудковська

2/67 Юлія Пересільд

3/67 Єлизавета Боярська

4/67 Христина Асмус

5/67 Наталя Чистякова-Іонова

6/67 Юлія Барановська

7/67 Анна Сєдокова

8/67 Наталія Подольська

9/67 Марія Кожевнікова

10/67 Дмитро Хрустальов і Юлія Пересільд

11/67 Дарина Klyukina

12/67 Єлизавета Пєскова

13/67 Рената Піотровські

14/67 Марія Кожевникова і Ганна Цуканова-Котт

15/67 Вікторія Короткова

16/67 Ірина Горбачова

17/67 Надія Сисоєва

18/67 Анна Хилькевич

19/67 Дар'я Коновалова

20/67 Алла Міхєєва

21/67 Ганна Чиповская

22/67 Ксенія Сухінова

23/67 Співачка Maruv

24/67 Олена Кулецька

25/67 Вероніка Федорова

26/67 Маргарита Мамун

27/67 Аліна Загитова

28/67 Катерина Шпіца

29/67 Надія Оболенцева

30/67 Марина Кравець

31/67 Влад Лісовець

32/67 Маруся Фоміна

33/67 Регіна Тодоренко

34/67 Оксана Акіньшина

35/67 Микита Єфремов і Марія Ивакова

36/67 Саті Казанова і Марія Мельникова

37/67 Інна Малікова

38/67 Група "Фабрика"

39/67 Юлія Савічева

40/67 Катерина Одинцова з донькою Діною

41/67 Михайло Зигар

42/67 Олена Кригина

43/67 Інгрід Олеринська

44/67 Ясміна Муратовіч

45/67 Иляна Эрднеева

46/67 Согдіана

47/67 Наталія Бардо

48/67 Алла і Расим Акперовы

49/67 Христина Шаповалова

50/67 Липа Тетерич

51/67 Ілля Бачурін

52/67 Маріка

53/67 Олександр Сирадекиан з супутницею

54/67 Зара

55/67 Юліанна Караулова

56/67 Анастасія Винокур і Лаура Джугелия

57/67 Анфіса Чорних

58/67 Артік і Асті

59/67 Юлія Паршута

60/67 Ксенія Лукаш і Іван Афанасьєв

61/67 Аліна і Костянтин Крюкови

62/67 Поліна Киценко

63/67 Ян Ге

64/67 Айза Анохіна

65/67 Настя Задорожна

66/67 Юлія Топольницька

67/67 Катя Адушкина

Переглянути всі

Церемонію відкрили Іван Ургант і його співведуча Ольга Шелест.

Журнал "Гламур" молодіє, та все завдяки молодим ведучим. Навіть не віриться, що 15 років тому моделі Гоші Рубчинского тільки вчилися ходити, не було инфлюенсеров, дівчата втирали буряк в щоки замість рум'ян, був Володимир Путін,

— пожартував телеведучий.

Під музику органу на сцену запросили "фешн-понтифіка", "кардинала-гламурянина" Олександра Гудкова, який з'явився в білому вбранні священика.

Регіна Тодоренко

Після парочки іскрометних жартів, у тому числі про вінчання Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова, на сцену піднялися Євген Плющенко і Яна Рудковська. Подружжя вручили нагороду в номінації "Пара року" Микиті Єфремову і Марії Иваковой (так-так, закохані, незважаючи на чутки, не розлучилися).

Микита Єфремов і Марія Ивакова

Дякую за таку приємну підтримку в залі,

— подякувала телеведуча фанатів і прочитала вірші Дмитра Бикова, спеціально написані для церемонії.

Нагороду в номінації "Команда року" забрала збірна Росії з синхронного плавання. Наші спортсменки виграли золото в дев'яти з 10 категорій на чемпіонаті світу 2019 року в Кореї. Захоплюємося і пишаємося чемпіонками: Світланою Колесніченко, Світланою Ромашиной, Майєю Гурбанбердиевой, Олександром Мальцевим, Анастасією Архиповской, Владою Чигиревой, Майєю Дорошко, Мариною Голядкиной, Веронікою Калініної, Поліною Комар, Аллою Шишкіної, Марією Шурочкіна, Варварою Субботіної і Михаелой Каланчею.

У цьому році журнал Glamour додав нові номінації, щоб відзначити тенденції в мережі і світі. В одній з них під назвою "Прорив року" перемогла Марина Лошак, директор ДМОМ імені А. С. Пушкіна. Вона разом з колегами запустила "Академію Пушкінського" — просвітницький онлайн-проект про світовій культурі для початківців, професіоналів і дітей. Марина не змогла бути присутньою на премії, але записала відео з подяками.

"Співачкою року" стала Maruv (Анна Корсун). Її ім'я ми постійно бачимо в топ-чартах "Яндекс.Музики" і Apple Music, а кліп зірки на пісню Drunk Groove набрав на YouTube понад 120 мільйонів переглядів. У цьому році співачка порадувала шанувальників не тільки новим хітом на англійській мові, але і першою піснею російською.

Maruv

Вручив нагороду Maruv, Євген Плющенко несподівано пішов з дружиною зі сцени.

Я відбуваю покарання, — з цими словами спорсмен пішов.

Євген Плющенко і Яна Рудковська

За гумор у цей вечір відповідав Олександр Гудков. Він знову з'явився на сцені і влаштував ціле театральне дійство.

Я припливла з Мар'їно. Вітрила зробила з суконь Уляни Сергієнко. Як ви можете назвати себе модним виданням, коли пускаєте в зал Сашу Рогова?! Щороку птахи відлітають на південь, на цей раз вони відлетіли, тому що побачили MBFW, ви вкрали моє дитинство, все через вашого пустослів'я. Шановне доросле покоління, от ви ходите в спа, клініки, щось вирізати, а потім лежати в землі і разлагаетесь 300 років, це на руку Вікторії Шеляговой і її чоловікові, — сипав штуками Гудков в образі екологічної активістки Грети Тунберг.

Модель Маша Миногарова і візажист Геворг вручили Каті Адушкиной нагороду в номінації "Прорив року". Каті всього шістнадцять, а вона вже справжній кумир своїх ровесників. У дівчини майже п'ять мільйонів передплатників на YouTube і чотири мільйони — в Instagram. Вона популярний блогер, а в цьому році наймолодша номінантка стала співачкою і записала декілька хітів.

"Актрисою року" стала Юлія Александрова. Зірка, яка зараз знаходиться в Австралії і не змогла бути присутньою на премії, в кінці минулого року блищала в серіалі свого чоловіка Жори Крыжовникова "Телефонуйте Дікапріо!", а цієї весни виконала головну роль у фільмі "Коханки", де на пару з Пауліною Андрєєвої і Сашею Бортич карала невірних чоловіків.

Спеціальну нагороду в номінації "Життя в рожевому кольорі" забрала Надія Сисоєва (за відмінний гумор у новому сезоні Comedy Woman, а також на великому екрані в комедії "Труднощі виживання").

Надія Сисоєва

"Спортсменкою року" стала 17-річна Аліна Загитова. Вона взяла золото на Олімпіаді-2018, а в цьому році фігуристка завоювала перше місце на чемпіонаті світу і друге на чемпіонаті Європи.

Аліна Загитова

Христина Асмус вручила нагороду "Режисер року". Вона дісталася Аліні Пязок. Саме Аліна відповідає за вірусні кліпи групи Little Big. В цьому році вона також запустила нове шоу "Кликклак".

Христина Асмус

Спеціальну нагороду в номінації "Добрий вчинок" (її вручають разом з Max Factor — офіційним візажистом церемонії) отримала команда благодійного фонду "Галченя": Юлія Пересільд, Єлизавета Муравкина, Анастасія Лебедєва і Карина Ларіна.

Сергій Бурунов став "Актором року". Він теж, на жаль, не зміг бути присутнім на церемонії.

Мені звідси, на жаль, не видно усього цього пишноти, яке відбувається на сцені "Гелікон-опери", всіх прекрасних людей, які зараз знаходяться в залі. Я не можу бути присутнім, так як перебуваю в прохолодній студії, як ви бачите. Хочеться подякувати читачок. Я дивлюся на себе і запитую себе: "Де гламур, а де я?". Я зворушений. Мені дуже приємно, шкода, я не можу вдягнути на себе все гарне й отримати цю нагороду,

— сказав актор, який здивував своїх шанувальників незвичній для нього роллю бесхребетного депутата в серіалі "Утриманки".

Христина Асмус скористалася можливістю і висловилася про цькування, якій вона піддавалася з-за постільної сцени у фільмі "Текст". Зірка звернулася до всіх актрис і закликала "з-за купки моралістів" не відмовлятися від хорошого кіно:

Якщо б рік тому я знала, що почнеться така цькування, я б все одно знімалася в ньому.

Отже, настав час вручення головної нагороди. "Жінкою року" за версією Glamour стала Регіна Тодоренко. Вона отримала заповітну статуетку з рук Іляни Эрднеевой, головного редактора Glamour. Зірка, здається, встигає все — вести програму для молодих мам "Регіна +1" на телеканалі "П'ятниця!", розвивати авторське шоу на YouTube "П'ятниця з Регіною", виховувати сина Михайла, подорожувати і ділитися усім із сімома мільйонами передплатників.

Регіна Тодоренко

Не треба чекати принца на білому коні, треба його виховувати,

— сказала в своїй промові телеведуча, яка прийшла на премію без свого чоловіка Влада Топалова.

Ось такою насиченою вийшла ювілейна премія журналу Glamour! SPLETNIK.RU вітає всіх переможців, а також обіцяє і надалі оперативно висвітлювати найцікавіші події світського життя столиці.

Катя Адушкина

Ірина Горбачова

Юлія Пересільд

Вікторія Короткова

Дарина Klyukina

Поліна Аскери-Білоцерківська

Єлизавета Пєскова

Марія Кожевнікова

Наталія Бардо

Дар'я Коновалова

Наталя Чистякова-Іонова

Оксана Акіньшина

Ясміна Муратовіч

Юліанна Караулова

Поліна Киценко

Наталія Подольська

Агата Муценієце

Єлизавета Боярська

Ганна Чуріна

Марина Александрова

Катерина Вуличенко

Олександр Горчилин



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама