Равшана Куркова, Оксана Акіньшина, Микита Єфремов і Марія Ивакова на прем'єрі мультфільму в Москві


Опубликованно 05.04.2020 02:50

Равшана Куркова, Оксана Акіньшина, Микита Єфремов і Марія Ивакова на прем'єрі мультфільму в Москві

Равшана Куркова

Вчора, 22 грудня, в московському кінотеатрі "Жовтень" відбулася прем'єра мультфільму "Іван Царевич і Сірий Вовк 4". Першими подивитися картину прийшли актори, озвучував головних героїв, і багато їхніх колег: Равшана Куркова, Оксана Акіньшина з дітьми, Микита Єфремов і Марія Ивакова, Олена Хмельницька з дочкою та інші зіркові гості.

Микита Єфремов, який озвучив роль Івана Царевича вже в четвертий раз, розповів, що у нього з його персонажем чимало спільного.

Вперше це сталося вісім років тому. Час летить швидко, і зараз багато діти моїх друзів, які дивилися першу частину зовсім малюками, вже цілком дорослі молоді люди. Мені багато кажуть, що мій анімаційний герой чимось зовні схожий на мене, але це випадковість — коли мультфільм малювали і придумали персонажів, ще ні в кого не було думки, що я озвучу Івана Царевича. Але в чому ми, безумовно, схожі, так це в тому, що я, так само як і Іван, хочу, щоб все було добре,

— розповів актор.

У новому мультфільмі головні герої відправляються на пісенний конкурс в Трисемнадцатое царство, де боротися за перемогу буде Кіт учений. У широкий прокат мультфільм вийде в цей четвер, 26 грудня.

Оксана Акіньшина з дочкою Еммі і сином Костянтином

Равшана Куркова

Микита Єфремов і Марія Ивакова

Микита Єфремов і Равшана Куркова

Альона Хмельницька з дочкою Ксенією

Катерина Шпіца з сином Германом

Олексій Чадов з сином Федором

Леонід Барац

Дочки Юлії Пересільд і Олексія Учителя Анна і Марія

Ростислав Хаїт і Ольга Рижкова

Джанік Файзієв з дочками



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама