Обладнання для барів бу: види і особливості


Опубликованно 31.08.2017 02:10

Обладнання для барів бу: види і особливості

Зараз не можливо уявити заклад харчування, чи то кафе, чи ресторан, без барної стійки. Що вже говорити про спеціалізовані заклади – бари. Власник стає перед вибором – купувати нову чи бу техніку. Кожен варіант має свої переваги, але в другому випадку можна отримати якісні і надійні пристрої за значно меншу ціну. Тому вибір обладнання для барів бу – актуальне, і часто, складне завдання, оскільки надзвичайно широкий асортимент змусить розгубитися навіть знавця даної області.

Призначення

Обладнання для барів бу призначене для приготування, насамперед, алкогольних та безалкогольних коктейлів, напоїв, свіжих соків і фрешів. Звичайно, дехто не наважується купити обладнання для барів бу, надаючи перевагу новій техніці. Хоча ці перестороги, в більшості випадків, даремні. Оскільки пристрої, що були у використанні, завжди проходять детальну перевірку, тестування професійними майстрами, отримують гарантійний термін.

Інтернет магазин Торгоборуд пропонує великий асортимент обладнання для барів бу, а також різноманітну нову професійну техніку: слайсери, м’ясорубки промислові, конвекційні печі, професійний посуд та багато іншого. Допоможемо вибрати оптимальну модель відповідно Ваших потреб, забезпечимо доставку в будь-яку точку України.

Особливості

Обладнання для барів бу включає як універсальні пристрої, котрі знадобляться в будь-якому закладі, так і спеціальні, які необхідні в закладах певного спрямування (наприклад, гриль-бар не обійдеться без професійного гриля, пивний бар – без спеціального устаткування для зберігання і розливу пива, коктейль-бар – без міксерів, блендерів та ін., що необхідні для приготування різноманітних коктейлів). Ось кілька основних видів обладнання для барів бу:

Барна стійка бу – в першу чергу привертає увагу клієнта, являється доповненням інтер’єру закладу. Від її функціональності і продуманої комплектації залежить ефективність і швидкість роботи бармена в подальшому.

Льодогенератор бу – необхідний в кожному закладі, оскільки без льоду не обійдеться жоден коктейль чи освіжаючий напій, незалежно від пори року.

Блендери професійні бу – використовуються для змішування коктейлів, подрібнення, збивання інгредієнтів до пишної піни. Від потужності апарату залежить рівень насичення напою киснем, щільність піни, яка дозволяє використовувати менше сировини під час приготування.

Міксери бу – допоможуть збити інгредієнти для коктейлів, шейків, змішати продукти для напоїв, а також кремів та мусів.

Професійні сокодавки бу для твердих овочів і фруктів, а також цитрусових – забезпечать свіжим соком і фрешем, що надзвичайно популярні серед відвідувачів.

Сокоохолоджувачі, гранітори бу –призначені для підтримування необхідної температури свіжих соків та інших негазованих напоїв.

Мініхолодильники, міні морозильники бу допоможуть зберігати охолоджені або заморожені продукти, напої неподалік від робочого місця бармена, безпосередньо на барній стійці.

Барна станція бу – вбудовується у барну стійку, містить ємності, полиці для оптимального розміщення найчастіше використовуваних інгредієнтів (лід, лимон, пляшки з напоями), що прискорює роботу бармена.



Категория: В мире


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама