ММКФ-2018: Навка, Бондарчук, Джанабаєва, Михалков та інші на відкритті ювілейного фестивалю


Опубликованно 23.04.2018 21:01

ММКФ-2018: Навка, Бондарчук, Джанабаєва, Михалков та інші на відкритті ювілейного фестивалю

Тетяна Навка і Світлана Бондарчук

У столиці стартував 40-й Московський міжнародний кінофестиваль. По червоній доріжці пройшлися Тетяна Навка, Марія Кожевнікова, Світлана Бондарчук, Марат Башаров, Альбіна Джанабаєва, Олена Летюча, Саті Казанова, Зара і інші зірки. Чим запам'яталася церемонія відкриття — в репортажі SPLETNIK.RU.

1/53 Альбіна Джанабаєва

2/53 Тетяна Навка і Світлана Бондарчук

3/53 Світлана Бондарчук

4/53 Надія Міхалкова

5/53 Микита Міхалков

6/53 Тетяна Михалкова

7/53 Артем Михалков і Поліна Лебедєва

8/53 Марія Кожевнікова

9/53 Настасья Кінскі

10/53 Маша Федорова

11/53 Ірина Безрукова

12/53 Олена Летюча

13/53 Зара

14/53 Саті Казанова

15/53 Ольга Зуєва

16/53 Євгенія Крюкова

17/53 Вадим Верник

18/53 Вадим Верник і Євгенія Крюкова

19/53 Аліка Смєхова

20/53 Світлана Бондарчук і Олександр Терехов

21/53 Ігор Верник

22/53 Аглая Тарасова

23/53 Валерія Ланська

24/53 Ольга Кабо

25/53 Маруся Фоміна та Олексій Кисельов

26/53 Анна Снаткіна і Катерина Вуличенко

27/53 Марат Башаров та Єлизавета Шевыркова

28/53 Анна Снаткіна

29/53 Микита Міхалков

30/53 Марія Лемешева

31/53 Андрій Карпов та Катерина Волкова

32/53 Аделіна Сотникова

33/53 Маргарита Мамун

34/53 Аліса Толкачова

35/53 Ірина Мірошниченко

36/53 Юлія Самойлова

37/53 Ігор Гуляєв та Анастасія Стоцька

38/53 Дар'я Повереннова

39/53 Самі Насері

40/53 Jurata Гураускайте

41/53 Катерина Одинцова

42/53 Ганна Чуріна

43/53 Ян Ге

44/53 Наталія Лесніковська

45/53 Рената Піотровські

46/53 Олена Чехова

47/53 Наталія Бардо

48/53 Анастасія Решетова

49/53 Наталя Рудова

50/53 Олена Борщова

51/53 Михайло Швидкой

52/53 Белла Потьомкіна

53/53 Олександр Ципкін

Переглянути всі

Зазвичай ММКФ проходить влітку, в кінці червня, але через наближення чемпіонату світу з футболу, який в цьому році приймає Росія, фестиваль довелося перенести на квітень. Однак це практично не вплинуло на явку гостей: церемонію відкриття кіноогляду, яка 19 квітня відбулася у московському Театрі мюзиклу (колишній кінотеатр "Пушкінський"), відвідало безліч знаменитостей. Не дивно: у фестивалю в цьому році ювілей — ММКФ святкує 40-річчя.

Микита Міхалков

Маша Федорова, Олександр Терехов і Світлана Бондарчук

Не злякалися мінливої весняної погоди і блиснули ефектними образами в цей вечір Тетяна Навка, Світлана Бондарчук, Маша Федорова, Альбіна Джанабаєва, Марія Кожевнікова, Аглая Тарасова, Саті Казанова, Зара, Ольга Зуєва, Ірина Безрукова, Олена Летюча, Катерина Одинцова і багато інші представники кіно і шоу-бізнесу, більшість з яких у світлі ми бачили зовсім недавно — на премії журналу HELLO! "Найстильніші в Росії".

Світлана Бондарчук

Марія Кожевнікова

Альбіна Джанабаєва

Ольга Кабо і Аліка Смєхова

Ігор Верник і Аглая Тарасова

Серед гостей були і ті, хто не так часто виходить у світ, наприклад, Марат Башаров з дружиною Єлизаветою, Ірина Мірошниченко, Ольга Кабо і Аліка Смєхова. Олександр Ципкін на цей раз був без Оксани Лаврентьевой, а Ольга Зуєва — без Данила Козловського.

Єлизавета Шевыркова і Марат Башаров

Актори фільму "Рух вгору" і Марат Башаров

Однією з головних зірок вечора стала німецька актриса Настасья Кінскі, яка на публіці з'являється дуже рідко. Однак у цьому році вона увійшла в журі огляду, так що не приїхати в Москву просто не могла.

Настасья Кінскі

Серед інших членів журі, яке очолює на цей раз італійський продюсер Паоло дель Брокко, — американський актор Джон Сэвэдж, російський режисер Анна Мелікян і китайський режисер Лян Цяо. Всі вони теж сьогодні вийшли на червону доріжку.

Члени журі ММКФ-2018: Лян Цао, Паоло дель Брокко, Джон Сэвэдж, Анна Мелікян і Настасья Кінскі

Відвідав церемонію і французький актор Самі Насері, зірка фільму "Таксі", який став почесним гостем ММКФ-2018 і очолив журі міжнародного конкурсу короткого метра.

Самі Насері

Церемонія розпочалася з виступу міністра культури РФ Володимира Мединського, який привітав усіх з тим, що інтерес до російського кіно стабільно зростає, а потім слово взяв президент фестивалю Микита Міхалков, який і оголосив ММКФ-2018 відкритим:

По-перше, я всіх вітаю з відкриттям Московського кінофестивалю. По-друге, я від імені фестивалю дякую всім, хто дав картини в конкурс. По-третє, я дякую журі, яке буде дивитися картини.

Про Харві Вайнштейне, якому Міхалков, як з'ясувалося, за кілька годин до початку фестивалю, заздрить (про ставлення режисера до скандалу навколо харасменту і жінкам, які втратили "товарний вигляд", можна прочитати тут), в цей раз не було сказано ні слова.

Микита Міхалков

Не обійшлося і без традиційної вітальної телеграми від президента Росії Володимира Путіна:

Московський фестиваль — завжди велике, яскраве, по-справжньому святкова подія, яка привертає увагу як фахівців, так і для численних любителів кіномистецтва з різних країн. Він славиться чудовою історією, багатою палітрою представлених робіт, привітної, гостинною атмосферою,

— йдеться в повідомленні.

Надія Міхалкова

Саті Казанова

Марія Кожевнікова

Одним з найяскравіших моментів церемонії, ведучим якої був Ігор Верник, стало посмертне нагородження Олега Табакова: легендарний радянський і російський актор і режисер отримав спеціальний приз ММКФ, "Золотого Святого Георгія", за внесок у світовий кінематограф.

Нагороду вийшов отримувати син Табакова Павло:

Завтра 40 днів і буде вдвічі пам'ятають, що це було зроблено напередодні. Він буде радий,

— зазначив син артиста.

Зал стоячи вшанував хвилиною мовчання пам'ять актора, який помер на початку березня у віці 82 років після тривалої хвороби.

Ольга Свіблова і Кирило Разлогов

Коли офіційна частина церемонії була завершена, почалося те, заради чого, загалом-то, і проходить фестиваль — свято кіно гостям представили італійський фільм "Неаполь під пеленою" Ферзана Озпетека, який бере участь в основній конкурсній програмі.

Всього ж в основному конкурсі 14 картин з 16 країн, причому відразу три фільми — вітчизняні: "Ню" китаянки Ян Ге, розміщеній у Росії, "Цар-птах" Едуарда Новікова і драма Олександра Котта "Спітак", знята спільно з Вірменією.

Наталія Гольденберг і Надія Міхалкова

ММКФ-2018 триватиме до 26 квітня, і все це час SPLETNIK.RU буде уважно стежити за життям фестивалю. Репортажі з кінопрем'єр і вечірок, огляди кращих суконь з червоних доріжок, закулісні подробиці огляду — слідкуйте за нашими матеріалами!

ММКФ-2018



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама