Творчий вечір Володимира Преснякова на "Новій хвилі — 2018": Діма Білан, Ані Лорак, Філіп Кіркоров та інші


Опубликованно 01.12.2018 22:15

Творчий вечір Володимира Преснякова на

Ані Лорак і Філіп Кіркоров

Завершився третій день музичного конкурсу "Нова хвиля — 2018", який подарував нам чергову порцію нових вражень та яскравих емоцій. Сьогодні зірки зібралися на сцені New Wave Hall з тим, щоб виконати пісні Володимира Преснякова. Чому саме йому вирішили присвятити ще один творчий вечір на фестивалі, пояснити просто — в цьому році Преснякову виповнилося 50 років, ну а крім того, його улюблені композиції і добре знайомі не одному поколінню любителів вітчизняної поп-музики.

1/13 Ані Лорак

2/13 Філіп Кіркоров

3/13 Наталія Подольська і Володимир Пресняков

4/13 Олександр Ревва з дружиною Анжелікою

5/13 Наталія Подольська

6/13 Юліанна Караулова

7/13 Ірина Дубцова

8/13 Алла-Вікторія і Мартін-Крістін Киркоровы

9/13 Олексій Воробйов

10/13 Бедрос Кіркоров

11/13 Вадим Галигін

12/13 Burito

13/13 Григорій Лепс

Переглянути всі

Відкрили концерт зовсім юні артисти з Академії популярної музики Ігоря Крутого, які весело і завзято і з властивою дітям безпосередністю виконали пісню "Острова". Ну а потім на сцену вийшов сам ювіляр. Співав він не один, а дуетом з Burito. І хоча ще на репетиції Пресняков зізнався, що деколи перед виходом на сцену він дуже хвилюється, на цей раз з мандраж він точно впорався — пісня "Зурбаган" артистам явно вдалася.

Дуже здивував і вразив глядачів номер Анжеліки Варум. Тендітна, ніжна і витончена вона, стоячи перед білим роялем (таке бажання висловив сам Пресняков, і режисер фестивалю до нього прислухався), виконала пісню "Міст". Зал вибухнув оплесками.

Анжеліка Варум

Наталія Подольська

А ось Олександр Ревва зал підірвав по-іншому. Під пісню "Стюардеса" він змусив глядачів встати зі своїх місць і пуститися в танок.

Давайте перетворимо цей чудовий зал на дискотеку,

— сказав він.

Олександр Ревва

Діма Білан

Ну а поки одні зірки запалювали на сцені, інші терпляче позували фотографам, люб'язно виконуючи прохання встати ближче, то відійти трохи подалі, і роздавали інтерв'ю. Знову не вдалося піти з доріжки після фотосесії Сергію Лазарєву — він, хоч і сильно втомився, та й попереду його чекав ще один номер, а потім і конкурсна частина концерту, все ж трохи поспілкувався і з журналістами, і з шанувальниками. Питали його про все — і він підтримує свою спортивну форму, подобаються йому сочинські пляжі.

Я ще жодного разу не був на морі, не купався і не засмагав. У мене в день по два концерти і два саундчеку. Але завтра у мене вихідний, і я поїду в Абхазію,

— поділився планами співак.

Теплими обіймами обмінялися Олександр Ревва, який на доріжці з'явився зі своєю дружиною Анжелікою, і Ані Лорак. Шоумен привітав співачку з тим, що її дочка Софія в цьому році пішла в школу.

А ось Алсу шанувальники підловили на шляху в глядацький зал. На прохання зробити спільні селфи вона відповіла згодою, ніж ощасливила своїх фанатів, обступили її з усіх боків.

Ані Лорак

Наталія Подольська і Володимир Пресняков

Ну а після концерту юні учасники "Нової хвилі — 2018" продовжили боротися за звання переможця конкурсу та представили на суд журі чергові 15 музичних номерів.

Завтра нас чекає ще одне видовищне шоу — Діма Білан, Філіп Кіркоров, Ані Лорак, Лоліта, Валерій Леонтьєв та інші зірки виконуватимуть хіти Ірини Аллегрової.

Леонід Агутін

Олексій Воробйов і Юліанна Караулова

Ірина Дубцова

Григорій Лепс

Ані Лорак

Олександр Іванов та Леонід Агутін

Вадим Галигін

Діма Білан, Наталія Подольська, Володимир Пресняков, Олександр Іванов, Діма Білан, Леонід Агутін, Анжеліка Варум



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама