Звичка смартфона ми дійсно повинні зламати


Опубликованно 11.12.2018 05:40

Звичка смартфона ми дійсно повинні зламати

Австралійці тримаються за свої старі телефони на більш тривалий, ніж ремонт або утилізація їх — і це має реальні наслідки для навколишнього середовища.

Майже половина (45 відсотків) австралійці мають намір утилізувати свої старі пристрої, але ця мотивація падає тільки з одним в 10 насправді таким шляхом, згідно з новим дослідженням MobileMuster, акредитованими урядом Австралії мобільного телефону програма утилізації.

За оцінками організації, що є 23 мільйонів невикористовуваних мобільних телефонів, сидячи в шухлядах і шафах по всій країні, з яких приблизно п'ять мільйонів, швидше за все, неіснуючою.

Якщо вони збирають пил, це означає, що пристрої не закінчити своє життя на звалищі (е-відходів фактично заборонили полігоні в Південній Австралії і Вікторії), але є величезні витрати понесені, якщо вони не перероблені.

“Вони не працюють в загальному потоці відходів, вони в кінцевому підсумку в наших будинках. Але цінність приходить від відновлення цих ресурсів, і таким чином зменшуючи потребу в первинних матеріалах шахті" менеджер MobileMuster Спайро Калос розповів новини.ком.АУ.

У минулому році в програмі зібрано 90 тонн мобільні телефони та аксесуари, включаючи такі речі, як зарядні пристрої та смарт-годинник, але це являє собою лише малу частину електронних відходів там.

Докладніше: 'Е-відходів-це найбільш швидко зростаючий потік відходів у світі

Австралії електронного сміття різко збільшилась в останні роки, але хороша новина в тому, що 99 відсотків матеріалів в смартфон можуть бути відновлені у своїх початкових формах і використовувати повторно.

"Він повертається в ланцюжку поставок, щоб зробити нові продукти", - сказав пан Калос.

І це стосується більшості електронних відходів, тобто це практично можна домогтися того, що називається круговою економіки, коли дійшло до їх виробництва.

Тільки один з 10 австралійських мобільних споживачів воліють брати участь у товкучки телефон, відстає в середньому на 15 відсотків, за даними дослідження ринку. Фото: Пол Бравен

З ПОЛІЕТИЛЕНОВИХ ПАКЕТІВ ДЛЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ВІДХОДІВ

Порівняно з іншими ринками, лише невелика частина австралійців здати телефон або обміняти свої старі пристрої, коли вони отримують новий. Оскільки смартфони є такі цінні речі, не кажучи вже про дорогих, ми, як правило, щоб сховати їх подалі для збереження.

"Ми затолкаем його в скриньку в разі, якщо він нам знадобиться пізніше, але в реальності ми ніколи не повернемося до цього", - сказав Калос сказав. "Дві третини з нас зробити це".

Введення заборони пластикової тари в Новий Південний Уельс в цьому році допомогли підвищити обізнаність споживачів про вплив на навколишнє середовище відходи, вони допомагають сформувати.

У прагненні заробити на тому, що поінформованість і стимулювати споживачів до їх утилізувати старий телефон — MobileMuster співпрацює з 3 на море, не-для-прибуток, яка спрямована на зниження забруднення навколишнього середовища пластик з океанів і водних шляхів. Протягом місяців січня і лютого, кожен мобільний телефон рециркулированный допоможе підтримати благодійність.

"Партнерство буде стимулювати людей, щоб переробити мобільного телефону протягом літа і, таким чином, це допоможе прийняти за 3 моря продовжують робити велику роботу вони роблять у зниженні забруднення пластику," Містер Калос сказав.

ЩОДО ДАНИХ, ЗАЛИШЕНИХ НА МОЄМУ СТАРОМУ ТЕЛЕФОНІ?

Третина скнар смартфон стурбовані обсяг персональних даних, який залишається на своєму пристрої.

MobileMuster відомо, що ця невизначеність виступає як перешкода для користувачів, обробка їх телефонів, тому в організації є поради і як до відео на своєму веб-сайті, які пояснюють, як повністю стерти дані на iPhone і Android-пристроїв.

"Коли ви переробляєте з MobileMuster, будь-які дані, які залишив на пристрої, насправді руйнується в процесі переробки," Містер Калос сказав.

Австралійські Штати заборонили використовувати один поліетиленовий пакет, і тепер деякі Штати вводять нові правила щодо утилізації потенційно шкідливих електронних відходів. Фото: Петро Рае

Мобільний дембеля співпрацює зі світовими переробка електронних відходів компанії ТЕС стягнути вартість його подарував електроніки.

Коли оброблено, телефони поділяються на всіх різноманітних компонентів. Акумулятори і деякі з скла і металу обробляються локально, в той час як інші частини, такі як друковані плати і деяких пластмас відправили у Сінгапур, щоб бути перероблені.

"Це складний процес, але це не означає, що це складно," сказав пан Калос. "Ви отримуєте дуже високий відсоток одужань від електронних відходів".

Докладніше: Яблуко exec на створення повністю зеленого iPhone

Це також дуже важливо, щоб ви не просто викинути зламані електроніки в сміттєве відро. Більшість електронних продуктів містять небезпечні матеріали, такі як свинець, ртуть, миш'як, фосфор, рідин і холодоагентів. Якщо вони в кінцевому підсумку викинули на смітник, (особливо ті, які не відповідають сучасним стандартам), або зберігається неправильно, то ці небезпечні матеріали виділяти токсини в повітря, а також ґрунт і водойми.

ДЕ Я МОЖУ RECYCLE СВІЙ СТАРИЙ ТЕЛЕФОН?

MobileMuster фінансується manufacureres трубки та постачальників Telco, і ви можете знайти його довезти ящики в Телстра, Оптус і Водафон магазинів по всій країні. Є 3500 висадки в Австралії, де ви можете поповнити свій телефон на переробку безкоштовно.

Однак якщо ви не можете дістатися до магазину, ви можете підібрати безкоштовний пакетик з Австралії посаду і пошту старого телефону безкоштовно.

"Як споживачі ми повинні зробити свідоме зусилля, що коли ми з ним закінчимо, він буде оброблений належним чином", - сказав пан Калос.Коротка історія мобільного телефону0:57

З Motorola Nokia на Тепер Google Android, Samsung і iPhone компанії Apple, які ми полюбили наших мобільних телефонів і отримати цілком залежними від них.8 вересня 2017рік назад/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/технології - синдиковані/



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама