Все більше компаній відійди від Huawei


Опубликованно 25.05.2019 12:25

Все більше компаній відійди від Huawei

Довго тримався міркування національної безпеки, які відчувають західні країни, включаючи Австралію, укупі з торговою війною між Вашингтоном і Пекіном, залишилося висхідного смартфон і телекомунікаційної компанії без багатьох друзів.

Торгова війна добре і дійсно минулого тижня споживачам, коли козирної адміністрації поставив Huawei на пустотливий список, що фактично означає американські компанії не можуть продавати технології Huawei без дозволу з Білого дому.

Як вона стоїть, компанія Huawei є другим за величиною виробником смартфонів у світі після недавнього повалення Яблуко — більше не зможуть використовувати операційну систему Android від Google і набір додатків, які населяють смартфони по всьому світу, включаючи Карти Google і Gmail.

Заборона також буде перешкоджати його мережеве обладнання бізнес, який спирається на технології в американських компаній, таких як комп'ютерні чіпи.

У світі з глобальної ланцюжка поставок, це те, що експерти називають вибухового взаємозалежності.

Вплив кинув гайковий ключ у роботах з глобальних операцій компанії Huawei компанії у Великобританії і Японії були змушені припинити співпрацю на тлі невизначеності з приводу своєї продукції.

Чотири великі японські та британські оператори мобільного зв'язку заявили, що затримка з видачею нових телефонів виготовлені компанією Huawei на тлі очолюваної США розгін.

Вашингтона минулого тижня ввів заборону на продаж або передачу технології американської фірми, яка може вплинути на сотні мільйонів Huawei телефонів і планшетів по всьому світу. Фото: Еммануель Dunand

НІ, ХУАВЕЙ

Японська компанія Panasonic повідомила в четвер було припинення бізнесу з Huawei, приєднавшись до зростаючого списку компаній дистанціюються.

"Ми зупинили всі господарські операції з Huawei і її 68 група компаній..., які підпорядковуються уряду США заборонити", - заявив представник компанії Panasonic Джо Флінн сказав.

Британський оператор мобільного зв'язку EE, який належить до BT Group, була з-за перший телефон 5G в компанії Huawei у Великобританії в найближчі місяці, але що тепер сподівається бути в небезпеці.

Начальник УО виконавчого Марк Аллера сказав, що компанія була припинена" запуск 5G телефонів компанії Huawei "поки ми не отримаємо інформації та довіри і довгострокової безпеки, що наші клієнти ... будуть підтримані".

Група також заявила, що припинить використання обладнання Huawei в найбільш чутливих "основних" елементів мережевої інфраструктури.

Тільки Водафон наслідував його приклад, оголосивши, що він припиняє попередні замовлення телефонів Хуавей 5г.

“Ми взяли попередні замовлення на Huawei партнера 20х у Великобританії. Це тимчасовий захід, поки існує невизначеність щодо нових пристроях Huawei 5г," сказав прес-секретар.

Тим часом британська фірма ARM, яка розробляє процесори використовуються в більшості мобільних пристроїв, також сказав, щоб бути встановлений, щоб припинити стосунки з Huawei.

Співробітники фірми сказали, призупинити всі діючі договори, угоди про підтримку, і будь-які невиконані зобов'язання" з Huawei, за даними внутрішніх документів вбачається Бі-бі-сі.

Це велика справа для Huawei. Як провідний висловився: “Хуавей, цілком може вижити без Google. Без рукоятки? Не так вже багато."

По темі: Заборона може змусити Хуавей в бік "плану Б" для своїх смартфонів

В Австралії оголошено, що компанія Huawei вже спробував заспокоїти страхи тримали моїх клієнтів смартфона, стверджуючи, що заборона лише майбутніх моделей і тих, хто використовує існуючі телефони будуть мати доступ до магазину Google Play і інших додатків.

Але залишаються питання про отримання доступу до наступної версія Google Android програмного забезпечення і, можливо, не маючи можливості отримувати важливі оновлення безпеки в майбутньому.

Компанія Huawei зробила величезний і узгоджених зусиль на австралійський ринок з його останнього флагманського пристрою, Р30 Pro, який був випущений раніше в цьому році. Але порівняно з європейськими та азіатськими ринками, компанії з бізнес-смартфон-це набагато менш відомі і лише дуже невелика частка ринку.

За повідомленнями австралійських телекомунікаційних компаній були ошелешені забороною і займають вичікувальну підхід. Технології компанії Huawei вже заборонили в 5г впровадження Австралії і телекомунікаційні компанії не вчинені публічно для панчіх будь-яких пристроїв Huawei, які вийдуть пізніше в цьому році.

На Хуавей Мейт складаний х 5г смартфон на шоу під час Всесвітнього мобільного конгресу в цьому році. Фото: Ману Фернандес

Запуск в честь 20 серії смартфонів. Фото: Толга Акмен

Японії номер два і номер три провайдера телекомунікаційних, KDDI і SoftBank Corp встановіть заявили, що їхнє рішення відкласти випуск мобільних телефонів, компанія Huawei була зроблена, щоб дати їм час, щоб оцінити наслідки заборони Білий дім.

Найбільший перевізник країни, Мегафон, а також оголосив про припинення попередніх замовлень на новий Huawei телефонів, але не припинення самого релізу.

Як світ відвернеться від нього, компанія Huawei сказав у відповідь, що вона визнала "тиск", розміщені на своїх постачальників, і що він був впевнений, що це прикра ситуація може бути дозволена."

СТРАШНУ ЗАГРОЗУ

Японії SoftBank була обумовлена випустить компанія Huawei-смартфон зроблений в п'ятницю, а зупинили випуск", тому що ми в даний час намагаються підтвердити, якщо наші клієнти будуть мати можливість використовувати обладнання з почуттям безпеки", прес-секретар компанії Хіроюкі Мизуками сказав AFP.

"Ми ще не знаємо, коли ми зможемо почати продавати", - сказав він, додавши, що японський перевізник стурбовані "всі" язано з нами заборона.

Японський мобільний оператор KDDI в сказав, що його випуск компанія Huawei Р30 полегшена преміум планували у травні також буде відкладено, з прес-секретар Рейко Накамура сказав: "Ми перевіряємо факти про те, як (рішення США) був зроблений і його наслідки".

Минулого тижня президент Трамп оголосив надзвичайний стан", яка наділяє його в чорний список компаній, помічених у "неприйнятний ризик для національної безпеки США", — аналітики ходу сказав, був явно спрямований в Huawei.

Міністерство торгівлі США повідомило ефективний заборона компаніям США продавати або передавати нам технології компанії Huawei.

Офіційні особи США на цьому тижні, проте, випустила 90-денну відстрочку на заборону по роботі з Huawei, сказавши, потрібна перепочинок, щоб уникнути величезних руйнувань.

Вашингтон давно підозрювали наявність глибоких зв'язків між Huawei і китайські військові, і свої дії проти компанії відбуваються на тлі вируючих торговельних суперечок між двох найбільших економік світу.

Це питання також є джерелом запеклих суперечок у Великобританії з тих пір, як витік з Національної Ради Безпеки (РНБ) минулого місяця запропонував уряд планує обмежити роль Huawei в свої мережі 5G.

Держсекретар США Майк Помпео попередив Великобританії під час візиту в Лондон, що вона ризикує підірвати обмін історичному союзників розвідки.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама