Як Apple планує додати вбудовану камеру для Apple спостерігати


Опубликованно 28.06.2019 04:35

Як Apple планує додати вбудовану камеру для Apple спостерігати

У США кількість патентних заявок видано на цьому тижні показує, як Apple планує розмістити модуль камери всередині гнучкі смарт-годинник, браслети, щоб дозволити користувачам більше свободи при наведенні об'єктива.

Концепція подробиці патенту Apple, включаючи малюнки, що показують, як камера буде сидіти на кінці браслета.

Потім прихований оптичний кабель, заритий в групі буде відправляти дані зображення назад в годинник.

Міркування від Apple за їх унікальний дизайн, щоб подолати "потенційний бар'єр для прийняття розумних годин є їх мінімальний образ-уловлює здатності".

По темі: Нагадаємо попередження: Apple відкликає деякі 15-дюймового айфона

Діаграма показує, як гіпотетична камера буде використовуватися. Картина: Яблуко/ВПТЗ

Apple стверджує, що винахід звільнить нас від необхідності носити з собою iPhone, принаймні деякий час. Картина: Яблуко/ВПТЗ

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ

Патент Apple пропонує сторона модуля камери в "ковкий" браслет, так що ви могли б зігнути і підпирати об'єктив проти дивитися.

І для селфи, є й інші варіанти. Браслет може бути оснащений двома модулями камер — одна звернена назовні, інша з видом на внутрішній двір або модуль камери може бути побудований на вершині обертовий шарнір. Крім того, вони можуть навіть бути в змозі знімати 360-градусне відео.

Компанія Apple нібито наклав вето на ідею лавіруючи камеру на тіло дивитися, як він змусить свою господиню в "незручне і незручне становище".

"Користувач руці також можуть стати втома, коли намагаюся записати відео з Smartwatch все жорстко встановлені камери," компанія додала.

Чи можемо ми насправді потрібні камери на Smartwatch-це спірно, хоча там може бути раз, коли ви хочете взяти швидкий оснастки і ви не хочете носити телефон з собою. Картина: Яблуко/ВПТЗ

А камери з'явилися на розумні годинник раніше, ми ще не бачили наручні на основі селфи грубіян зробити сплеск в Основний ринок. Мова йшла про ЛГ інтеграції камери в свої шкарпетки після того, як Samsung зробила це в минулому році — в 2013 році Samsung Galaxy передач першого покоління був ремінець встановлені камери, і шестерня 2 має 2-мегапіксельну камеру, вбудовані в корпус годинник.

Навіть якщо це було зроблено раніше, терміни компанії Apple може зробити все різниця тепер, коли ми пройшли "пік смартфон" період, футуролог і бізнес-технолог Стів Sammartino розповів новини.ком.АУ.

“Вперше за десять років продажі смартфонів знизилися в 2018 році, знизившись на 5 відсотків по всьому світу. Їх перевага в смартфони повільно танули, як більш дешевих моделей і телефонів все більше відповідають і навіть перевершують яблуко з апаратної точки зору, особливо в області камери", - пояснив він.

“Камер є всі додатки вбивця інтернету. Хто найкращий і самий камерами виграти — мати розумні годинник, які можуть робити все, що робить телефон буде де наступна гра пристрій виграних і програних на технологічних гігантів."

Ми вже бачимо Apple, годинник успадковують особливості від iPhone, дозволяючи шкарпетки, щоб стати більш автономним пристроєм. Фото: Джастін Салліван/Getty Зображення/ГВП

ЩО ЯБЛУКО МАЙБУТНЬОГО ВИГЛЯДАЄ

Містер Sammartino вважає, що смарт-годинник оновлення будуть квиток від Apple для довгострокового успіху. "Концепція ковкого камери, різноспрямованих камер і інтеграції, які могли б бути захищені патентами, може встановити ще десять років домінування за компанію".

На тлі галасу, деякі припускають, що ці оновлення не є доказом того, що компанія Apple просуваються на один крок ближче до поетапної айфонів.

Як Apple пояснив, "смарт-годин, яка має можливість захоплення зображень і відео може надати можливість користувачам бути більше покладатися на свої smartwatch і менш пов'язаних з іншими пристроями (наприклад, смартфонами, планшетами, цифровими камерами)."

Але експерт Стів Sammartino не бачу, що відбувається в найближчим часом. "IPhone є самим прибутковим продуктом Apple і в даний час складає 60 відсотків від його прибутку — це було б дуже важко замінити, що швидко", - сказав він. "Тим не менш, годинник-це найвірогідніший кандидат."

У той час як наступне покоління Apple спостерігати може виглядати як захоплююче майбутнє розвиток, Apple був відомий патент нові технології компанія розглядає, а деякі навіть ніколи не зробити його у виробництво.

Як ви думаєте, це потрібно? Дайте нам знати в коментарях нижче.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама