Аглая Тарасова, Олена Пермінова, Джаред Літо і на інші фестивалі Park Live у Москві


Опубликованно 29.07.2019 01:55

Аглая Тарасова, Олена Пермінова, Джаред Літо і на інші фестивалі Park Live у Москві

Ганна Цуканова-Котт і Аглая Тарасова

У минулі вихідні В парку Горького відбувся міжнародний музичний фестиваль Park Live, який став сьомим за рахунком в російській столиці. Його гостей не злякала прохолодна і мінлива погода в Москві. Протягом трьох днів на набережній парку не зменшувалася натовп учасників події.

У перший день перед нею виступили Bring Me The Horizon, Nothing But Thieves і SWMRS. Хедлайнерами другого дня стали Джаред Літо з братом Шенноном — в Москву вони привезли хіти своєї групи Thirty Seconds to Mars. Організатори Park Live також планували приїзд групи The Prodigy, але колектив скасував гастролі після смерті вокаліста Кейта Флінта. У третій фестивальний день замість них виступили Die Antwoord з Кейптауна, а також FEVER 333, Missio, M? і єдиний російський учасник фестивалю — Дельфін.

Ганна Цуканова-Котт і Аглая Тарасова

Зіркові гості теж не пропустили музична подія в Москві. На Park Live були помічені Аглая Тарасова, Ганна Цуканова-Котт, Олена Пермінова, Олександр Лебедєв... Останні прийшли на виступ Thirty Seconds to Mars разом з сином Микитою, якого Джаред Літо вивів на сцену під час шоу.

Олександр Лебедєв, Олена Пермінова з сином Микитою, Джаред Літо

Джаред Літо з Микитою під час шоу

Джаред Лето

Вероніка Федорова

Інгрід Олеринська

Ілля Бачурін

Сабіна Ахмедова

Олександра Маниович

Ксенія Князєва

Park Live у парку Горького

Відео з Instagram



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама