Запуск iPad і iPhone: нові моделі смартфона відкритий


Опубликованно 12.09.2019 22:05

Запуск iPad і iPhone: нові моделі смартфона відкритий

Довгоочікуване відкриття було заплановано на 10 ранку у вівторок за місцевим часом (4 ранку середи за місцевим часом).

10 вересня (за американським часом) дата запуску може означати, що нові моделі iPhone будуть в магазині, як тільки в п'ятницю, 20 вересня.

Технологічний гігант прагне утримати свою частку на ринку преміум-смартфонів, де ціни коливалися близько $1000.

Компанія Apple збирається представити три нові моделі iPhone, які так схожі на торішній лінійки, вони можуть бути відсунутими на задній план інформацію про майбутні відео-служба компанії. Фото: АП

Але послуги, підписки і онлайн-контенту, ймовірно, ділити сцену з блискучою фурнітурою компанії як Apple прагне переключити свою увагу від ринку смартфонів, який показує невелике зростання.

Зовсім недавно компанія Apple випустила смартфон покоління кредитних карток у США і дуже хоче запустити свій ТВ+ стриминговый сервіс до Діснея йде в прямому ефірі з конкуруючого сервісу в листопаді.

Вони відкрили потокового відео плани разом з новинами та пропозиціями підписку гри, як частину зусиль, щоб переключити свою увагу на цифровий контент і послуги, щоб звільнитися від її залежність від продажів iPhone.

Компанія також планує запустити нову гру абонентське обслуговування аркади під назвою Apple до кінця цього року.

Apple вдалося збільшити свою сукупну виручку, хоча і скромний один відсоток, до 53,8 млрд$, навіть як доходи на iPhone впали майже на 12% в квітні-червні.

Компанія поставила впевнене зростання від цифрового контенту та послуг, які включають Apple, платити і Apple, Музика, поряд з переносних пристроїв і аксесуарів, таких як Apple спостерігати і стручки повітря.

Аналітики попереджають, що Apple як і раніше стикається з проблемами як Чіп суперниками на ринку смартфонів, де частка iPhone є менш ніж на 12 відсотків.

Як виробник iPhone вдосконалює свої смартфони, інші виробники штовхають на нові сфері, такі як пристрої 5G, так і складні смартфони.

Приблизно третина з 900 мільйонів користувачів iPhone по всьому світу у вікні "оновлення", тобто сильний потенціал для продажу телефонів, за даними Айвз.

Міжнародна корпорація даних (IDC) являє собою прогноз, що це буде дуже складний рік для ринку смартфонів, в основному за рахунок зрілого ринку і відсутність мобільних телефонів спеціально для початківців 5г телекомунікаційних мереж.

Компанія IDC Apple, як очікується, з'являться на ринку з айфоном 5G в наступному році, і мають перевагу за рахунок кращого розуміння ринку.

На Китай припадає близько 17% продажів компанії Apple в цілому, і має величезні резерви для зростання, на думку аналітика Techsponential Аві Greengart.

Торгова війна між США і Китаєм ускладнює зусилля компанії Apple, щоб отримати землю на тому ринку, де набуває місцевого Титан Хуавей прийшли частково в каліфорнійській рахунок компанії.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама