Дивні фобії пов'язані з новим iPhone


Опубликованно 13.09.2019 13:00

Дивні фобії пов'язані з новим iPhone

Це новомодне втричі-камери система з ультра-широкий, широкий і телефото об'єктивів, який отримав максимальну увагу. Але для деяких людей, це увага з причин, інших, ніж бажання чіткіше знімки.

Деякі люди стверджують, новий телефон викликає свої глибинні фобії.

Правильно — новий iPhone перетворює людей в стурбованих уламків.

Особливо схильний чоловік сказав, якщо вони бачать новий iPhone 11 коли вони вийшли і про них міг статися напад прямо там і тоді. З функціональних людськи ревіти, трястися безлад протягом кількох миттєвостей.

Цей образ, генеральний директор Apple Тім Кук запуску iPhone 11, можна відправляти приходять люди в холодному поту. Картина: Джош Эделсон/ОВП.

Стільки дірок в такому маленькому просторі. Картина: Джош Эделсон/ОВП.

І те, що фобія це. Відомий сучасний хвороби СЧУ — боячись втратити новітній продукт компанії Apple? Радіохвилі, щоб отримати їх? Неа, це trypophobes, що зі зброєю в руках.

У разі, якщо ви не отримали повідомлення, трипофобия-це боязнь отворів. Не люблю великі страшні ями, колодязі тощо — цього достатньо, щоб не хочете впасти в колодязь.

Але, швидше за все, кілька повторюваних шаблонів отворів. Як у вулики, деякі фрукти або насіння.

Перестань сміятися, це справа, ОК?

Твіттер вже гуде небайдужі громадяни стурбовані трьома круглими лінзами, на задній стороні нового телефону буде спровокувати їх отвір страху і відправити тремтіння вниз їх хребти.

“Три камери на новому iPhone тригери моя трипофобия. Я не розумію людей ходять з цими камерами", - сказав один в соціальних мережах.

"Кластери, жах", - сказав інший.

якщо це реально, люди з трипофобия будете мати важкий час #AppleEvent pic.twitter.com/LWPJQA83Z8— Жо (@hannesmai_er) 10 вересня 2019 року,

Я зараз дуже погано трипофобия років і побачивши фотографії нового iPhone 11 за моєї тимчасової лінії я хочу, щоб усі на вогонь..стоп pic.twitter.com/E1ucM9eeQy— Harriss ЕМ (@EmHarriss) 10 Вересня 2019 Року,

В iPhone 11 витоку спрацьовує моя трипофобия.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама