Нові проблеми для старих айфонів


Опубликованно 24.09.2019 00:15

Нові проблеми для старих айфонів

Нова операційна система, запущена минулого тижня, поряд з iPhone 11 і 11 про телефонів, приносячи новий темний режим, оновлене додаток Фото, і функції безпеки, що компанія приділяє особливу увагу конфіденційності.

Нові айфони мають для iOS 13 встановлено з коробки, в той час як користувачі iPhone 6s або новіше зможуть завантажити її.

Але оновлення вже на шляху до додавання нових функцій і усунення ряду недоліків, які пробилися у фінальну версію нової операційної системи.

По темі: оновити, якщо у вас є цей iPhone

Багато помилки вже були виявлені в загальнодоступній бета-версії iOS 13, в тому числі один, який залишив користувачі уразливі для злому, які могли б побачити їх контакти піддаються, що компанія Apple відома приблизно з липня.

Дірка була виявлена дослідником безпеки Хосе Родрігес, який повідомив про це в Apple в липні до публікації відео злому на його каналі на YouTube Раніше в цьому місяці.

На відео видно, як зловмисники можуть отримати доступ до контактів, ініціюючи дзвінок FaceTime, відкинувши його на цільовому пристрої з повідомлення у відповідь, потім за допомогою функції VoiceOver Siri для обходу або пароль біометричного контролю.

Пролом безпеки надає контактна інформація, включаючи адреси та номери телефонів, але це вимагає хакерів, щоб мати безперервний доступ до пристрою і не може бути викликані віддалено.

Спочатку компанія Apple планувала випустити iOS 13.1 на 30 вересня, але його перенесли на завтра.

Часовий пояс відмінності можуть почати виставляти для австралійських користувачів до середовища.

Користувачі, які вже оновилися до iOS 13 вже були проблеми звітності, включаючи додатки випадковим чином збій і клавіатура зникає.

Вже працює в декількох помилок на iPhone 11 і 11 Про Макса, я думаю, це пов'язано з прошивкою 13. Загальні відповідають додатки і пару аварій тут і там. Потрібна офіційна 13.1 це



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама