Новий телефон від Google стає жахливіше


Опубликованно 22.10.2019 01:10

Новий телефон від Google стає жахливіше

Ви не заздріть смартфони компанії випускають своїх останніх флагманських пристроїв в 2019 році.

У 12 років з iPhone поступив в продаж, ми бачили смартфонів йдуть від ріжучої кромки, захоплюючих та інноваційних пристроїв, які всі хотіли, щоб всі дорогі прямокутники, кремнію і скла, Багато хто з нас хотіли б позбутися.

У цей час дві компанії — Apple і Samsung — закріпили себе в якості домінуючих гравців, коли справа доходить до цих пристроїв продаж.

Але це також було хорошим кілька років для Google, чия операційна система Android повноваження більшості смартфонів по всьому світу.

По темі: Дика особливість Гугла на новий телефон

GOOGLE ПРОТИ КОМПАНІЇ APPLE

Одна відмінність між Google смартфона операційної системи iOS від Apple, що iOS зустрічається тільки на продукцію Apple, то компанія може створити узгоджену роботу всіх її пристроїв і оптимізувати свій код, щоб працювати як можна краще, навіть у тих випадках, коли він використовує те, що може вважатися поступається обладнання для Android суперників.

Android може бути змінено виробники телефонів з різними візуальними темами і характеристики, які дає виробникам більшу свободу і робить Android більш широко використовується, але може призвести до перелом користувальницький досвід, особливо при перемиканні між пристроями від різних виробників.

Рядку Google піксель повинен робити для Андроїд, що iPhone робить для iOS, забезпечуючи "золотий стандарт" для операційної системи Android.

Це також використовується, щоб ввести функції Android, які не доступні для інших пристроїв, дає Google платформу для демонстрації цікавих та інноваційних функцій.

Великою проблемою для Google і піксел 4-це нові можливості не особливо захоплюючим і інноваційним.

4 пікселя і пікселя 4 ХL доступні в чорному, білому, і обмеженим тиражем помаранчевий.

НОВА ЗРУЧНА ФУНКЦІЯ

Однією з таких функцій є новий радар руху Google почуття.

Ця функція використовує датчики, щоб визначити ваше фізичне місце розташування по відношенню до вашого телефону. Мабуть, не будучи в змозі чути вас через мікрофон, який постійно слухає (який стверджує Гугл тільки коли-небудь за його "розбудити слово"), тепер телефон хоче точно знати, де ви знаходитесь у всі часи теж.

Піксель 4 має новий радар, який можна відчути, коли ви поруч із телефоном.

Ця технологія використовується на пару — один з них є нової гучної жестів.

Google Ось приклад використання цього є легко керувати телефоном, коли ви не хочете доторкнутися до неї, наприклад, якщо ви біжите на біговій доріжці і не хочу ризикувати $1000+ смартфон вислизне з ваших спітнілі руки, або якщо ви готуєте і не хочете зробити паузу, щоб вимити руки.

Огляди: кращі Android телефону можна купити?

Хоча ці жести зробити досить надійну роботу, проблема — крім того, що дуже мало, гіпер-конкретні причини, щоб використовувати їх — вони насправді не все, що багато.

Проводячи в передню частину телефону може бути використаний, щоб пропустити пісні Вперед або назад, або в тиші, будильники, таймери і дзвінки.

А це перший крок до того, що може стати корисною функцією в майбутньому, на даному етапі це не торгова точка Google намагається позиціонувати його як, особливо враховуючи, що обидві ці завдання вже може бути досягнуто за допомогою голосових команд.

ВЕЛИКИЙ НЕДОЛІК У ВИЗНАННІ ОСОБИ

Інші використовують незвичайні нова радіолокаційна система для виявлення, коли ви збираєтеся забрати свій телефон і спростити процес розблокування за допомогою компанії Google новий фейсконтроль.

А фейсконтроль щось нове на піксель 4, Google не винайти це і не кращий.

Упевнений, що безпека не так слабкий, як на пристроях Samsung, які були приголомшливо показали падіння на фотографії користувача грань, показану на інший телефон.

Але є і велика вада в обличчя Unlock від Google, тому що на відміну від останніх iPhone, його не потрібно бачити ваші очі для того, щоб розблокувати. Це означає, що він може бути розблокований за допомогою сторонніх, коли ти спиш, наприклад.

Компанія Google пообіцяла виправити це за допомогою оновлення програмного забезпечення в "найближчі місяці".

Піксель 4 приносить деякі привабливі кольори, але телефон не відчуває себе так добре в руці, як деякі інші флагмани.

Крім цього, фейс-контроль працює добре і швидко, але немає ніякого реального переваги, щоб отримати через відчуття руху, щоб визначити, коли ви досягаєте для вашого телефону, щоб почати процес розблокування трохи раніше.

По темі: страшна проблема з піксель 4

Навіть з відчуттям руху екран телефону вже повертаючи на себе до того часу, ви приносите її до лиця, а якщо це не так, натискаючи на кнопку розблокування почнеться процес.

Мізер часу ви заощадите, використовуючи відчуття руху радіолокатора повністю компенсується додаткову витік на вже нерегулярності батареї.

Піксель 3 прийшли під пильною увагою своєї поганої життя батареї, в той час як Google представила новий адаптивний характеристики батареї для оптимізації розподілу живлення, проблеми харчування не були повністю виправлені тут.

В той час як ви повинні бути добре, щоб пройти через ваш звичайний день на піксель 4, важкі користувачі можуть зіткнутися з декількома проблемами.

Нові функції пікселя 4 в основному обумовлений його новий нейронный чіп ІІ.

Штучний інтелект стає все більш потужним в телефонах і мізки за значно поліпшеною камерою якостей і голосової активації цифрових асистентів, які ми бачили в останні роки.

Моделі піксел 4 пропонують деякі досить вражаючі характеристики камери працює на цьому чіпі, в тому числі нова функція астрофотографії у режимі нічного бачення. Це робить його можливим (в правильному освітленні, з правом стабілізуючий обладнання) довго фотографії експозиції нічного неба з підвищеною деталізацією, що ми ще побачити на смартфоні.

У Google надходить зображення пострілів астрофотографії захопили з пікселом 4 камери.

Компроміс з новими функціями камери полягає в тому, що компанія Google закінчила своє минуле включення необмежену резервне копіювання оригінальних дозвіл фотографій в Google Фото.

Google дасть вам високу якість резервне копіювання, але якщо ви хочете оригінального якості вам доведеться платити, що викликало гнів дали телефон доступний лише 64 ГБ або 128 ГБ на диску.

ІЇ також використовується, щоб зберегти деталі при масштабуванні, з новою подвійною камерою на задній частині телефону за допомогою об'єктиву з 3-кратним цифровим зумом телефото зі збереженням деталей при наїзді навіть далі.

Але нейронні поліпшення ядра повинні принести в новий помічник Google доведеться почекати, поки він буде доставлений через оновлення пізніше в цьому році.

Два інших суттєвих доповнень АІ відзначити стосуються перетворення голосу в текст.

Особливо слід відзначити нову функцію відео з субтитрами, які можна додавати підписи до відео і аудіо в реальному часі.Скільки камер дійсно телефон потрібен?

Багатокамерна вишки гаряча річ в смартфонах. Але що всі ці лінзи і датчики роблять насправді? І скільки з них тобі взагалі треба? З оптичним зумом, щоб розмитий фон, пише WSJ Девід Пірс пояснює все, що ви можете зробити, коли ваш телефон має додаткову зав'язку. Фото/Відео: Емілі Prapuolenis/Уолл-Стріт Джорнал

Вражаюча характеристика, і той, який добре вписується в недавній поштовх Google зробити Android більш доступним для людей з обмеженими можливостями, але це також корисно для перегляду відео, ви не хочете слухати.

Та ж технічна кмітливість за напис також присутня в піксель-ексклюзивний Recorder програма, яка відтворює записи.

Це буде величезна економія часу для журналістів, студентів вузів та осіб, що займаються питаннями прийому хвилин в ході проведення корпоративних заходів, тому якщо ви потрапляєте в одну або більше з цих трьох категорій ви могли б хотіти розглянути піксель 4 Якщо ви вже в ринку для нового телефону, і ви не проти витрачати більше тисячі доларів на це.

Тег піксель 4-х 1049 $ціна ($1279 за піксель 4 ХL), звичайно, б'є в iPhone 11 та інших Android-флагманів, як Samsung Galaxy і S10 на ціні. Компроміс є менш "преміум" відчуй дизайн і сумнівний термін служби батареї, особливо при включенні всі незвичайні нові функції пікселя.

Піксель 4, ймовірно, буде останній "флагман" телефон ми побачимо в цьому році, коли він випускає в четвер, так що якщо ви вирішите вибрати один ви можете бути в безпеці, знаючи, що ти на вістрі, принаймні, в найближчі шість місяців або близько того.

Ви хочете новий піксел 4 або це не варто цінник? Дайте нам знати, що ви думаєте в коментарях нижче.тенденції в технології66



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама