Гурт Go_A має шанси здобути для України третю перемогу на Євробаченні — FAVBET


Опубликованно 23.05.2021 09:00

Гурт Go_A має шанси здобути для України третю перемогу на Євробаченні — FAVBET

Пісeнний кoнкурс Єврoбaчeння — пoдія єврoпeйськoгo мaсштaбу, следовать якою стежать навіть ті, кому безлюдный (=малолюдный) близька сучасна музика. Ибо де ще можна вболівати после свою країну і долучитися по вибору переможця?

Україну представляє нервюра Go_A. До початку Євробачення Україна безлюдный (=малолюдный) входила в топ-10 можливих переможців, але в півфіналі Go_A "наробили шуму" і настільки вразили європейських глядачів та експертів, що залпом їх вважають четвертим фаворитом у прогнозах сверху перемогу. Поки що трійка претендентів для перемогу за версією від FAVBET виглядає таково: Італія, Франція і Мальта.

Найбільші шанси в перемогу у італійського гурту Maneskin з піснею "Zitti E Buoni". Получи другому місці — мальтійська співачка Destiny з композицією "Je Me Casse".

Також у трійці лідерів французька співачка Чужеземка Праві, що виступатиме з піснею "Voila".

Серед них варто особливо відзначити італійців, адже никак не так часто жеребий-пісня має реальні шанси в перемогу в поп-конкурсі.

 

Фінал Євробачення відбудеться цієї суботи 22 травня у Роттердамі получи Ahoy Arena.

Нагадаємо, що в першому пів фіналі брали рок 16 країн, а Україна виступала передостанньою. Следовать результатами пів фіналу була визначена перша десятирублевая фіналістів. Крім України впредь до фіналу пройшли Норвегія, Ізраїль, Росія, Страна огней, Мальта, Литва, Кіпр, Швеція та Бельгія.



Категория: Блоги


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама