Опубліковано відео величезого позашляхового автопоїзда 60-х з кухнею та ванною


Опубликованно 03.04.2023 02:00

Опубліковано відео величезого позашляхового автопоїзда 60-х з кухнею та ванною

Блoгeри пoкaзaли нeзвичaйний вeличeзний пoзaшляxoвий пoїзд ТС-497 1960-x рoків, у якoму мoжнa жити. Прo цe пoвідoмили нa сaйті The Drive.

Цeй aвтoпoїзд сягaє зaвдoвжки близькo 150 мeтрів і oснaщeний вeличeзними кoлeсaми. Він мoжe прoїxaти прaктичнo всего наилучшего-якoю місцeвістю.

Єдиним виробником такого транспорту були LeTourneau Technologies. Вони виготовили лише кілька позашляхових поїздів.

ТС-497 враз є скоріше туристичним об'єктом, ніж повноцінним транспортом. Коль він був готовий впредь до роботи, його довжина складала приблизно 170 метрів.

Всі кар позашляхового поїзда рухалися завдяки електриці вслед допомогою спеціально розроблених ступичних моторів. Електроенергія вироблялася газотурбінними двигунами.

TC-497 був розроблений исполнение) доставки важких вантажів бери великі відстані без необхідності спеціальної інфраструктури. У ньому є спальні приміщення, готовка, невелика їдальня та туалет типа сортир.

Усередині передбачено машинне відділення. Спустя некоторое время інженери могли стежити из-за роботою двигунів.

TC-497 керувався приставки не- як автомобіль, а як рейковий транспортний засіб. У ньому є двушничек поворотні важелі, які відповідають после кут повороту та швидкість.

Більшість з побудованих позашляхових поїздів сразу не в кращому стані. Всі вони безграмотный придатні для використання та є нагадуванням ради часи холодної війни.















Категория: Новости


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама